Χωρίς κατηγορία

Άντρας εμφανίζεται σε Βίντεο με Τακούνια και τα Σχόλια παίρνουν Φωτιά. Μόλις δείτε ΓΙΑΤΙ το έκανε, δεν θα το Πιστεύετε!

Ένας Φιλιππινέζος κωμικός των κοινωνικών δικτύων έκανε πάταγο στο διαδίκτυο όταν φόρεσε μόνο ένα μαγιό Speedo και έκανε μια λάγνη πασαρέλα σε στιλ Miss Universe φορώντας 15ποντα τακούνια. O Sinon Loresca έβγαλε τα ρούχα του και περπάτησε με λάγνο τρόπο για να στηρίξει την Miss Φιλιππίνες, Maxine Medina σε επίδειξη που διοργανώθηκε προς τιμή της Mis…


Ένας Φιλιππινέζος κωμικός των κοινωνικών δικτύων έκανε πάταγο στο διαδίκτυο όταν φόρεσε μόνο ένα μαγιό Speedo και έκανε μια λάγνη πασαρέλα σε στιλ Miss Universe φορώντας 15ποντα τακούνια. O Sinon Loresca έβγαλε τα ρούχα του και περπάτησε με λάγνο τρόπο για να στηρίξει την Miss Φιλιππίνες, Maxine Medina σε επίδειξη που διοργανώθηκε προς τιμή της Miss Universe.

Αν και η Miss Γαλλία, Iris Mittenaere, ήταν αυτή που τελικά κέρδισε, ο Sinon απέδειξε ότι μπορεί να περπατήσει στην πασαρέλα με πανύψηλα τακούνια ανάμεσα στις καλύτερες.

Ο κωμικός κοινοποίησε το ξεκαρδιστικό βίντεο στην σελίδα του στο Facebook. Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον να κουνάει τους γοφούς του και να κάνει μια στροφή, πριν πάρει μια πόζα με τα χέρια στους γοφούς. Ο Sinon περπατάει με σιγουριά πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο ενώ που και που κάνει και μια στροφή δείχνοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα του.

Έχει ξεκάθαρα τέλειους γοφούς και ήταν όλο χαμόγελα καθώς περπατούσε στον ρυθμό του τραγουδιού που ακουγόταν από πίσω. Στο τέλος του βίντεο, σηκώνει το χέρι και φωνάζει: “Maxine Medina, 26, Φιλιππίνες.”

“Για την πασαρέλα της Miss Universe από τις Φιλιππίνες”, γράφει η λεζάντα του βίντεο. Αν και o Sinon έχε κοινοποιήσει και στο παρελθόν βίντεο του εαυτού του στα οποία δείχνει τις ικανότητες του στην πασαρέλα, αυτό εδώ κατέκτησε το διαδίκτυο.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Το βίντεο έχει πάνω από 6,4 εκατομμύρια προβολές στην σελίδα του στο Facebook και πολλά εκατομμύρια ακόμη προβολές σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων. Ο Sinon απολαμβάνει την δημοφιλία του τόσο πολύ που τράβηξε ακόμα ένα βίντεο του εαυτού του να κάνει πασαρέλα – αυτή την φορά ντυμένος σαν Miss Universe.

“Η πρώτη μου πασαρέλα σαν Miss Universe”, γράφει κάτω από το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται με ένα μπλε ρουά φόρεμα με σκίσιμο ως το μπούτι και στέμμα.

Οι εντυπώσεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories