Χωρίς κατηγορία

Έδωσε στον αδέσποτο Σκύλο ένα Κεφτεδάκι. Δεν Φαντάζεστε όμως ΤΙ κατάληξη είχε ΑΥΤΗ του η Κίνηση!

Οι σκύλοι είναι γνωστό ότι είναι απίστευτα πιστά πλάσματα, γι’αυτό και γίνονται τέλειοι συμπαίκτες. Η σουηδική ομάδα extreme αγωνισμάτων, Peak Performance, το έμαθε αυτό από πρώτο χέρι όταν συνάντησε τον Arthur, έναν απίστευτα δυνατό σκύλο ο οποίος από αδέσποτος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο!

Ο Arthur ήταν μόνος και πεινούσε στο επιθετικό τροπι…


Οι σκύλοι είναι γνωστό ότι είναι απίστευτα πιστά πλάσματα, γι’αυτό και γίνονται τέλειοι συμπαίκτες. Η σουηδική ομάδα extreme αγωνισμάτων, Peak Performance, το έμαθε αυτό από πρώτο χέρι όταν συνάντησε τον Arthur, έναν απίστευτα δυνατό σκύλο ο οποίος από αδέσποτος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο!

Ο Arthur ήταν μόνος και πεινούσε στο επιθετικό τροπικό δάσος, πριν συναντήσει την ομάδα. Ήταν αδύναμος και υποσιτισμένος.

3

Μια απλή πράξη καλοσύνης έφερε τον Arthur κοντά στον νέο του φίλο. Ο μοναχικός Arthur βρήκε επιτέλους την “αγέλη” του.

4

Ο Mikael Lindnord λέει στην ιστοσελίδα της ομάδας: “Όλα ξεκίνησαν όταν έδωσα ένα κεφτεδάκι στον Arthur, καθώς τρώγαμε πριν την μεγάλη πεζοπορία. Όταν ξεκινήσαμε μαζί με κάποιες ακόμα ομάδες, δεν κατάλαβα ότι ο Arthur μας ακολουθούσε μέχρι που ήμασταν μόνοι κι εκείνος ήταν ακόμα εκεί.

Σε κάποια φάση, χρειάστηκε να κάνουμε διάλειμμα γιατί ο σκύλος ήταν εξαντλημένος. Ανοίξαμε δύο κονσέρβες και τον αφήσαμε να φάει, γιατί δεν μπορούσε να βρει φαγητό στην ζούγκλα”.

Ο Arthur ακολούθησε την ομάδα για πάνω από 400 μίλια σε μια αφιλόξενη διαδρομή. Σε κάποιο σημείο τους είπαν ότι έπρεπε να αφήσουν τον Arthur πίσω…

5

Όταν η ομάδα έφτασε σε ένα ποτάμι, έπρεπε να περάσουν απέναντι με καγιάκ. Οι διοργανωτές τους είπαν ότι ο Arthur δεν ήταν αρκετά καλά για να περάσει το ποτάμι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

6

Η ομάδα τον άφησε στην ακτή, αλλά εκείνος πήδηξε μέσα στο νερό και άρχισε να κολυμπάει από πίσω τους, αφού δεν ήθελε να αφήσει την αγέλη του.

7

Το νερό ήταν παγωμένο κι έτσι η ομάδα τον ανέβασε στο καγιάκ. O Lindnord θυμάται την γενναιότητα του Arthur: “Ακούγαμε τον κόσμο να ζητωκραυγάζει όταν φύγαμε από την ακτή. Αλλά ήταν μπροστά μας σε όλη την διαδρομή και έπρεπε να βρούμε διαφορετικές τεχνικές για να κάνουμε κουπί για να μην τον χτυπήσουμε.

Είχε παγώσει από το κρύο και του φορέσαμε τα μπουφάν μας. Κάποια στιγμή φτάσαμε πολύ κοντά στην ακτή και πήδηξε από το καγιάκ και κολύμπησε προς τα έξω. Νομίζαμε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που τον βλέπαμε. Αλλά έτρεξε στον δρόμο για λίγο και μετά κολύμπησε προς το μέρος μας ξανά.”

Με την πρώτη ευκαιρία, η ομάδα πήγε τον Arthur σε κτηνίατρο.

8

Ο Arthur είχε μια πληγή που αιμορραγούσε εδώ και 6 μήνες στο πίσω μέρος του λαιμού. Αλλά είχε επιμείνει. Δεν θα άφηνε πίσω την αγέλη του. Ο Arthur δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της ομάδας του – ακόμα και όταν οι συμπαίκτες του είπαν ότι οι συνθήκες είναι τόσο άσχημα που ακόμα και εκείνοι έχαναν την ενέργεια τους.

9

Αν και η ομάδα δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα… τερμάτισαν σαν ήρωες.

10

Ο Arthur είναι πλέον επίσημο μέλος της Peak Performance. Συγκέντρωσαν χρήματα για να πετάξει στην Σουηδία και να τον δουν κτηνίατροι εκεί.

11

Όταν έφτασε, τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα και το καλύτερο ήταν ότι τον πήρε ο Mikael Lindnord στο σπίτι του.

12

Από τα αλώνια στα σαλόνια! Μερικές φορές ένα κεφτεδάκι μπορεί να σου αλλάξει την ζωή.

13

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

 

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories