Χωρίς κατηγορία

Έκαναν SΕX στο Πάρκο, μπροστά σε όλο τον Κόσμο. Μόλις δείτε την Τιμωρία που τους Επέβαλλε ο Δικαστής, θα Σοκαριστείτε!

12
Όποιος τύχει να συναντήσει τον Michael Cicconetti στο δικαστήριό του στο Painesville του Οχάιο θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένος. Ο δικαστής εξασκεί αυτό που αποκαλεί “δημιουργική δικαιοσύνη” για περισσότερα από 21 χρόνια. “Δεν θέλω να δω κάποιον να μπαίνει στο δικαστήριό μου ξανά,” εξήγη…

Όποιος τύχει να συναντήσει τον Michael Cicconetti στο δικαστήριό του στο Painesville του Οχάιο θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένος. Ο δικαστής εξασκεί αυτό που αποκαλεί “δημιουργική δικαιοσύνη” για περισσότερα από 21 χρόνια. “Δεν θέλω να δω κάποιον να μπαίνει στο δικαστήριό μου ξανά,” εξήγησε. “Γι’αυτό δεν φοβάμαι να τους τρομάξω τόσο.”

Δείτε μερικές από τις πιο τρελές ποινές που έχει επιβάλλει:

13

1. Ένα ζευγάρι πιάστηκε επ αυτοφόρω ενώ έκανε σeξ σε ένα πάρκο. Τελικά, τους έβαλε να καθαρίσουν όλο το πάρκο, συμπεριλαμβανομένου και ΟΛΩΝ των χρησιμοποιημένων πρoφυλακτικών. Επίσης, θα έπρεπε να φτιάξουν μία αγγελία στην εφημερίδα στην οποία θα ζητούσαν συγγνώμη από την πόλη και όσους τους είδαν.

14

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

2. Μία γυναίκα εγκατάλειψε 35 γατάκια στο δάσος μέσα στον χειμώνα. Για να την κάνει να νιώσει όπως ένιωσαν, την διέταξαν να περάσει μία νύχτα στο δάσος ενώ ήταν Νοέμβριος και χωρίς να έχει κουβέρτα, φαγητό, νερό ή σκηνή. Αλλά επειδή οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές, ο δικαστής έδειξε έλεος και της επέτρεψε να ανάψει μια φωτιά.

15

3. Κάποιος αποκάλεσε έναν αστυνομικό “γουρούνι.” Η τιμωρία του: έπρεπε να σταθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα δίπλα σε ένα γουρούνι που έγραφε: “Αυτό δεν είναι αστυνομικός.”

16

4. Οδηγούσε μεθυσμένος και κατέληξε στο νεκροτομείο. Τον έβαλαν να κοιτάει τα νεκρά θύματα αυτοκινητιστικών ατυχημάτων που είχαν προκληθεί από μεθυσμένους οδηγούς.

17

5. Μία γυναίκα πήγε να αποφύγει να πληρώσει το ταξί. Ο δικαστής την διέταξε να περπατήσει 30 μίλια μέσα σε 48 ώρες: την απόσταση που έκανε με το ταξί.

18

6. Ένας άντρας έκλεψε ένα κουτί δωρεών από τον Στρατό Σωτηρίας. Η ποινή: έπρεπε να περάσει 24 ώρες στον δρόμο σαν να ήταν άστεγος.

19

7. Μία ομάδα από μαθητές γυμνασίου έσκισαν τα λάστιχα ενός λεωφορείου.Έτσι, οι μαθητές του δημοτικού έπρεπε να ακυρώσουν την εκδρομή τους. Ο δικαστής τους διέταξε να οργανώσουν ένα πικ νικ για τους νεαρότερους μαθητές.

20

Οι δημιουργικές ετυμηγορίες του Michael Cicconetti δεν σώζουν τους ένοχους από τις ποινές τους, απλά βοηθάνε στην μείωσή τους. Ελπίζουμε πάντως όσοι τον επισκεφτούν μία φορά να μην χρειαστεί να τον ξανασυναντήσουν στο δικαστήριό του. 

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας