Χωρίς κατηγορία

Αγενής Γειτόνισσα κλέβει το Φτυάρι για το Χιόνι από το διπλανό Σπίτι. Η εκδίκηση του Ιδιοκτήτη; Θα την Θυμάται για Καιρό!

2
Κατά τη διάρκεια μίας άσχημης χειμωνιάτικης κακοκαιρίας στο Σικάγο το 2011, μία γειτόνισσα έκλεψε ένα φτυάρι από την αυλή ενός άντρα, το χρησιμοποίησε για να καθαρίσει το αμάξι της από το χιόνι και μετά το πήρε μαζί της και έφυγε. Πώς το γνωρίζουμε; Επειδή ο κλέφτης δεν ήξερε πως έμπλεκε με κάποιον …

Κατά τη διάρκεια μίας άσχημης χειμωνιάτικης κακοκαιρίας στο Σικάγο το 2011, μία γειτόνισσα έκλεψε ένα φτυάρι από την αυλή ενός άντρα, το χρησιμοποίησε για να καθαρίσει το αμάξι της από το χιόνι και μετά το πήρε μαζί της και έφυγε. Πώς το γνωρίζουμε; Επειδή ο κλέφτης δεν ήξερε πως έμπλεκε με κάποιον που δεν θα έπρεπε.

Βλέπετε, το φτυάρι άνηκε στον David Welles, που τυχαίνει να είχε εξοπλισμένη την περιουσία του με πολλές κάμερες ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Ο David σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει αυτό το φτυάρι για να φτιάξει ένα ιγκλού με την 2χρονη κόρη του. Το είχαν σχεδόν τελειώσει όταν η γειτόνισσα μπήκε στην αυλή του και το έκλεψε, ενώ άφησε το σκυλί της να τα κάνει στην αυλή του.

Όπως καταλαβαίνετε, ο David αποφάσισε να την ξεπληρώσει.

Δείτε στο βίντεο τι της έκανε:

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε;

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας