Χωρίς κατηγορία

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Γονείς-Τέρατα βίασαν και Δολοφόνησαν την 14χρονη Υιοθετημένη Κόρη τους

The missing 14-year-old Abington teen found dismembered in Luzerne County was killed by her mother and mother's boyfriend as part of a rape-murder fantasy the two shared, authorities alleged early Sunday morning.

But only the boyfriend, Jacob Sullivan, 44, has been charged in Grace Packer's gruesome death. A warrant for the arrest of her mother, Sara Packer, is not ruled out, said Bucks County District Attorney Matthew D. Weintraub, who suggested that more developments are forthcoming.

Sullivan and Packer planned Grace's murder for more than a year, killed her in July, stored her body in the attic of their rented home in Quakertown for nearly four months and later cut it up, according to the affidavit of probable cause against Sullivan. But first, Sullivan raped Grace while her mother watched, the criminal complaint says.

"This was a sexual fantasy that was shared between Jacob Sullivan and Sara Packer, and Grace Packer was the object of that rape-murder fantasy," Weintraub said.
Η Sara Packer μαζί με το σύντροφό της, φαίνεται πως σχεδίαζαν το βιασμό και τη δολοφονία της 14χρονης υιοθετημένης κόρης της, πάνω από ένα χρόνο.

Την Κυριακή το πρωί, ο Jacob Sullivan, κατηγορήθηκε για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της 14χρονης Grace Packer. Λίγες ώρες αργότερα, η Sara …


Η Sara Packer μαζί με το σύντροφό της, φαίνεται πως σχεδίαζαν το βιασμό και τη δολοφονία της 14χρονης υιοθετημένης κόρης της, πάνω από ένα χρόνο.

Την Κυριακή το πρωί, ο Jacob Sullivan, κατηγορήθηκε για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της 14χρονης Grace Packer. Λίγες ώρες αργότερα, η Sara Packer κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία.

Ο Sullivan, είπε ότι και οι δύο τους είναι υπεύθυνοι για τη δολοφονία της, την περασμένη εβδομάδα μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας.

1

Η έφηβη βιάστηκε από τον Sullivan, ενώ η μητέρα της κοιτούσε για σεξουαλική απόλαυση. Έπειτα σκότωσαν την μικρή κοπέλα και 4 μήνες αργότερα, το σώμα της διαμελίστηκε. Η Grace το πρωί της 8ης Ιουλίου, μεταφέρθηκε από το σπίτι της στο Abington της Πενσυλβάνια, στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους στο Quakertown.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

2

Εκεί, έγινε και το όλο σκηνικό. Το ζευγάρι φαίνεται να είχε δώσει χάπια στη κοπέλα για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Το επόμενο πρωί, ο Sullivan την στραγγάλισε στη σοφίτα και έθαψε το σώμα τις μέσα σε τροφή για γάτες. Στα μέσα Οκτωβρίου, το ζευγάρι γύρισε στο ίδιο μέρος για να κόψει το πτώμα της Grace με ένα πριόνι.

3

Το ζευγάρι, σκόρπισε τα κομμάτια της κοπέλας σε ένα δρόμο του Luzerne, δύο ώρες βόρεια της Φιλαδέλφειας. Το σώμα της ανακαλύφθηκε από δύο κυνηγούς, τις Απόκριες.

Εκτός των άλλων, η Packer ήθελε να ωφεληθεί από τη δολοφονία της κόρης της. Είπε ψέματα ότι η Grace ήταν ακόμα ζωντανή, γιατί έτσι θα μπορούσε να παίρνει τα χρήματα για την κοινωνική ασφάλισή της.

Έπαιρνε 712 δολάρια το μήνα για τη φροντίδα της, αφού ποτέ δεν αποκάλυψε ότι η Grace δεν ήταν στο σπίτι.

4

Είπε στην αστυνομία, ότι η Grace είχε φύγει από το σπίτι λόγω μιας διαφωνίας που είχαν μεταξύ τους. Όταν η αστυνομία ζήτησε μια φωτογραφία της για να την εντοπίσουν, η Packer είπε ότι θα στείλει μια, πράγμα που δεν έκανε ποτέ. Έτσι, η μητέρα εξακολουθούσε να παίρνει τα χρήματα.

5

Φαίνεται ότι η Packer, κατάφερε να μαζέψει 3.600 δολάρια από τότε που δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της. Επωφελούνταν με το γεγονός ότι οι άλλοι πίστευαν πως είναι ζωντανή.

Το Δεκέμβριο, αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία της κοπέλας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Packer παρακράτησε κρίσιμες πληροφορίες και έδωσε παραπλανητικές δηλώσεις. Επίσης, μετακινήθηκε από το Abington στο Quakertown χωρίς να προειδοποιήσει, ενώ δεν είχε κάνει καμία ενέργεια ώστε εγγράψει τη Grace στο σχολείο εκεί.

6

7

8

Credit: DailyMail

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας