Χωρίς κατηγορία

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: 14χρονος Δολοφόνησε την ίδια του τη Μητέρα και τον Μικρότερό του αδερφό την ώρα που Κοιμόντουσαν!

m
Η αστυνομία συνέλαβε τον 14χρονο Jacob Remaley από την Πενσυλβάνια, αφού πυροβόλησε θανάσιμα την 48χρονη μητέρα και τον 8χρονο αδερφό του, την ώρα που κοιμόντουσαν.

Ο Jacob σύμφωνα με την αστυνομία, ένα πρωί που ξύπνησε νωρίς, πήρε ένα όπλο από την κουζίνα και κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμ…


Η αστυνομία συνέλαβε τον 14χρονο Jacob Remaley από την Πενσυλβάνια, αφού πυροβόλησε θανάσιμα την 48χρονη μητέρα και τον 8χρονο αδερφό του, την ώρα που κοιμόντουσαν.

1

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Ο Jacob σύμφωνα με την αστυνομία, ένα πρωί που ξύπνησε νωρίς, πήρε ένα όπλο από την κουζίνα και κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα της μητέρας του όπου κοιμόταν. Εκεί, από πολύ μικρή απόσταση την πυροβόλησε στο μέτωπο. Ύστερα πήγε στο δωμάτιο του μικρού του αδερφού και έκανε ακριβώς το ίδιο.

Το αγόρι, για να απολογηθεί στην αστυνομία, είπε ότι το όπλο το είχε αφήσει ο πατέρας του στο δωμάτιό του. Ο πατέρας του όμως εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στη δουλειά.
Μετά τη δολοφονία, ο Jacob βγήκε από το σπίτι κρατώντας το όπλο στα χέρια του και μια κουβέρτα. Οι γείτονες που τον είδαν, είπαν πως έμοιαζε σαν να ήταν σε μια κατάσταση σοκ.
Το αγόρι θα εξεταστεί άμεσα για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας και έπειτα θα κρατηθεί σε φυλακή για ανηλίκους.

Η αστυνομία, το μόνο συμπέρασμα που μπόρεσε να βγάλει, είναι ότι επειδή είχε κάποιες διαφωνίες με τους γονείς του, αυτό τον οδήγησε σε αυτή του την πράξη. Ωστόσο, λένε πως είχε μια πολύ καλή σχέση με τον αδερφό του. Ευτυχώς που ο πατέρας του δεν ήταν στο σπίτι, γιατί πιθανότατα θα είχε συμβεί το ίδιο και σε εκείνον.

2

Μια φίλη της μητέρας, δήλωσε πως η μητέρα του παιδιού φρόντιζε και νoιάζονταν πολύ τα παιδιά της. Θα έκανε τα πάντα για αυτά. Δεν μπορεί με τίποτα να εξηγήσει τη συμπεριφορά του Jacob.

3

Credit: Buzzfeed

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας