Χωρίς κατηγορία

Απογοητευμένος Άντρας έκοψε τα Γεννητικά του Όργανα μετά από 18 χρόνια Γάμου. Ο Λόγος; Θα σας Σοκάρει!

52
Ένας σeξουαλικά απογοητευμένος άντρας έκοψε τα γεννητικά του όργανα γιατί είχε 10 χρόνια να κάνει σeξ με τη σύζυγό του.

Ο Ghasi Ram, 37, από την Ινδία, γύρισε σπίτι μετά από μερικά ποτά και άρχισε να προσεγγίζει την γυναίκα του, Manjhri Devi, 34, για σeξ. Ωστόσο όταν η Devi, την οποία είχε …


Ένας σeξουαλικά απογοητευμένος άντρας έκοψε τα γεννητικά του όργανα γιατί είχε 10 χρόνια να κάνει σeξ με τη σύζυγό του.

54

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Ο Ghasi Ram, 37, από την Ινδία, γύρισε σπίτι μετά από μερικά ποτά και άρχισε να προσεγγίζει την γυναίκα του, Manjhri Devi, 34, για σeξ. Ωστόσο όταν η Devi, την οποία είχε παντρευτεί πριν 18 χρόνια και είχαν μαζί μία κόρη και δύο γιους, του είπε όχι, εκείνος αποφάσισε πως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

55

Πήγε στην κουζίνα και έκοψε τον ανδρισμό του με ένα μαχαίρι, πριν καταρρεύσει στο πάτωμα.

56

Οι πανικόβλητοι γείτονες κάλεσαν για τον γιατρό του χωριού. Δεν είναι γνωστό όμως εάν κατάφεραν να του κολλήσουν και πάλι τα γεννητικά του όργανα.

57

Εκείνος, μιλώντας για την αντίδρασή του, είπε: “Είχα απογοητευτεί πολύ. Είχαμε να κάνουμε σeξ για πάνω από 10 ή 12 χρόνια. Δεν ήθελε ποτέ να το κάνουμε. Δεν ήθελε να κάθεται δίπλα μου και πάντα αρνούνταν να κάνει ότι της έλεγα.”

Η γυναίκα του είπε: “Ερχόταν κάθε βράδυ μεθυσμένος και ποτέ δεν άκουγε ότι του έλεγα ή νοιαζόταν για μένα. Του είπα όχι επειδή ήταν μεθυσμένος και ήμουν πολύ νευριασμένη μαζί του. Τώρα κατηγορεί εμένα ενώ δεν έκανα τίποτα.”

Οι σκέψεις σας;

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας