Χωρίς κατηγορία

Αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν Σκελετό και Σταματούν αμέσως τις Ανασκαφές. Αυτό που είδαν στο Κεφάλι του, τους έκανε να Παγώσουν!

Κοντά στην λίμνη Baikal στην Σιβηρία, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν τάφο ηλικίας 5,000 ετών με μία πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. 

Siberian dig reveals a Bronze Age couple holding hands for 5,000 years https://t.co/NoY9qYTNuk #archaeology pic.twitter.com/0G0xIuIBDX

— Sarah Ward (@SarahWardAU) 15 Ιουλίου 2016

Δύο σκελετοί ήταν ξαπλωμένοι κρατ…


Κοντά στην λίμνη Baikal στην Σιβηρία, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν τάφο ηλικίας 5,000 ετών με μία πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. 

Δύο σκελετοί ήταν ξαπλωμένοι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και περιτριγυρισμένοι από κτερίσματα.

Στο μάτι του άντρα υπήρχε ένα πολύτιμο δαχτυλίδι από λευκό νεφρίτη. Είχε άλλα τρία δαχτυλίδια στο στήθoς του. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ήταν δικά του ή αν ήταν κομμάτι της τελετής της ταφής του.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Δείγματα από τον σκελετό στάλθηκαν στον Καναδά για να υπολογίσουν την ηλικία του αλλά οι ερευνητές εκτιμούν πως θάφτηκε κάπου ανάμεσα 4,500 και 5,000 χρόνια πριν. Η πραγματική αγάπη κρατάει για πάντα.

Ένα εκπληκτικό εύρημα. Ποιοι να είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι που περνούν μαζί την αιωνιότητα; Ποια να είναι η σχέση τους; Πιθανώς να μας βοηθήσουν να μάθουμε περισσότερα για τις ζωές τους και για την εποχή για την οποία έζησαν.

Ίσως έχουμε περισσότερα κοινά με τους προϊστορικούς ανθρώπους από ότι νομίζουμε!

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories