Χωρίς κατηγορία

Αυτή είναι η Νεαρή SΕXΥ Μαθηματικός που έχει κάνει όλο το διαδίκτυο να Παραμιλάει. Δείτε την και Πείτε μας την Γνώμη σας!

World's hottest math teacher
The math has always been very difficult for many students, but with this attractive teacher is practically impossible not concentrate in class. Video YouTube of this teacher is breaking social networks.
 
The beauty of this sculptural masterpiece has surprised all users of YouTube who have seen their video on the platform. His name is Oksana Neveselaya and is located in Belarus.
 
Oksana Neveselaya has not only become famous for its classes on YouTube , but also has a large number of followers on Instagram, not precisely follow by their math classes.
 
The YouTube video shows little more than 20 seconds of the teacher teaching classes. In the pictures you can see how the teacher writes on the blackboard and then directed his students.
 
Apparently the sexy teacher YouTube gets good responses from their students, because smiles and turns to the blackboard to continue to dictate his class again.The video was recorded by a student in secret.
 
The YouTube clip has surpassed 30,000 views in just four days on the network, as expected comments are somewhat racy.
Oksana Neveselaya/Exclusivepix Media
Τα μαθηματικά μπορεί να είναι δύσκολα ακόμη και για τους πιο αφοσιωμένους φοιτητές/μαθητές, αλλά με την Oksana Neveselaya να διδάσκει στην τάξη, οι μαθητές της δικαιολογούνται που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν.

Η όμορφη ξανθιά έχει χαρακτηριστεί ως η πιο καuτή καθηγήτρια μαθηματικών στον κόσμο, με…


Τα μαθηματικά μπορεί να είναι δύσκολα ακόμη και για τους πιο αφοσιωμένους φοιτητές/μαθητές, αλλά με την Oksana Neveselaya να διδάσκει στην τάξη, οι μαθητές της δικαιολογούνται που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν.

Η όμορφη ξανθιά έχει χαρακτηριστεί ως η πιο καuτή καθηγήτρια μαθηματικών στον κόσμο, μετά το βίντεο που τράβηξε ένας από τους μαθητές της και το οποίο φυσικά έγινε viral.

Η δεσποινίς Neveselaya, από το Μινσκ της Λευκορωσίας, έχει από τότε σαρώσει το YouTube και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 173.000 οπαδούς στο Instagram.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

1

Στο βίντεο, το οποίο είναι μόλις 45 δευτερόλεπτα, φοράει ένα αμάνικο γκρι φόρεμα, ενώ τα μακριά ξανθά μαλλιά της σίγουρα τραβούν τα βλέμματα.

Απευθύνεται στη τάξη, πριν γυρίσει πίσω στο πίνακα για να γράψει τις εξισώσεις. Διάφορες εκδοχές του αρχικού βίντεο έχουν βασανίσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.

Δεν είναι γνωστό αν η Oksana είναι ενήμερη για την αναστάτωση που προκάλεσε με το ντεμπούτο της στο YouTube, αλλά αν κρίνουμε από τους λογαριασμούς της και τα σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιθανόν να έχει καταλάβει κάτι.

2

3

4

5

Μια πρόσφατη φωτογραφία της να απολαμβάνει ένα διάλειμμα σε spa στη Μαλαισία, προκάλεσε παροξυσμό στους οπαδούς της.

Σύμφωνα με την σελίδα της στο Facebook, είναι αποφασισμένη να προβάλει ότι ο αισθησιασμός και η νοημοσύνη πάνε το χέρι-χέρι.

6

7

8

9

10

Ωστόσο, οι αισιόδοξοι μνηστήρες θα απογοητευτούν, καθώς η Oksana φαίνεται πως δεν είναι ελεύθερη. Σε μια πρόσφατη φωτογραφία της στη σελίδα της στο Facebook, χομογελώντας δείχνει ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια και είχε ως τίτλο «Η απόσταση δεν σημαίνει τίποτα όταν κάποιος σημαίνει για σένα τόσα πολλά.»

Credits: Daily Mail

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας