Χωρίς κατηγορία

«Βοήθεια! Ο Άντρας μου δεν θέλει να κάνει Σεξ μαζί μου. Πειράζω να κοιμηθώ με έναν Φίλο του;»

u
Μια γυναίκα, δημοσίευσε το πρόβλημά της σε μια ιστοσελίδα:
Γεια σας,

Είμαι παντρεμένη με τον σύζυγό μου εδώ και 10 χρόνια, όμως η σεξουαλική μας ζωή δεν πηγαίνει καλά. Έχουμε μια καλή ζωή μαζί, τον αγαπώ και θέλω να μείνω μαζί του, τόσο για μένα όσο και για το παιδί μας. Ωστόσο, θέλω να κάνουμε …


Μια γυναίκα, δημοσίευσε το πρόβλημά της σε μια ιστοσελίδα:

Γεια σας,

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Είμαι παντρεμένη με τον σύζυγό μου εδώ και 10 χρόνια, όμως η σεξουαλική μας ζωή δεν πηγαίνει καλά. Έχουμε μια καλή ζωή μαζί, τον αγαπώ και θέλω να μείνω μαζί του, τόσο για μένα όσο και για το παιδί μας. Ωστόσο, θέλω να κάνουμε περισσότερο σεξ από αυτό που κάνουμε, δηλαδή μια φορά τον χρόνο, την ημέρα της επετείου μας. Έχω μιλήσει για αυτό το θέμα πολλές φορές με το σύζυγό μου.

Έχω φωνάξει, έχω πάει με τα νερά του, έχω ζητήσει βοήθεια από ειδικούς συμβούλους αλλά τίποτα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη σχέση μας. Το περασμένο καλοκαίρι, κατάλαβα ότι έχω απίστευτη χημεία με ένα καλό μου φίλο. Εκείνος, έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τη γυναίκα του και συζητήσαμε το ενδεχόμενο να χτίσουμε μια σεξουαλική σχέση μεταξύ μας.

Έχω σκεφτεί, να συζητήσω αυτή την ιδέα με το σύζυγό μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα αντιδράσει άσχημα. Δεν έχω καμία διάθεση να περάσω έτσι την υπόλοιπη ζωή μου, επειδή το θέλει ο άντρας μου. Αυτό που σκέφτηκα, μου φαίνεται λογική λύση. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πιθανότητα να πληγώσω αυτούς που αγαπώ, όμως αυτό θα είναι το λιγότερο.

Απάντηση:

Αυτή τη στιγμή θεωρείτε ότι το να πληγώσετε αυτούς που αγαπάτε είναι το λιγότερο, διότι έχετε να κάνετε σεξ πολύ καιρό. Θέλετε να έχετε σεξουαλικές σχέσεις με έναν καλό φίλο, ο οποίος είναι επίσης παντρεμένος, γιατί έχετε την περιέργεια.

Πιστεύετε ότι ο σύζυγός σας θα αντιδράσει άσχημα, αν προσπαθήσετε να βρείτε σεξουαλική ικανοποίηση αλλού, αλλά εκείνος όχι μόνο αρνείται να κάνει σεξ μαζί σας, αλλά δεν μπορεί ούτε να σας αγκαλιάσει. Ο σύζυγός σας, σας έχει δει να κλαίτε, έχει ακούσει το πρόβλημά σας και όμως έχει αντιδράσει με αδιαφορία. Με αυτό που έχετε σκεφτεί σαν λύση, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να πληγώσετε αυτούς που αγαπάτε.

Εάν είστε αποφασισμένη να μείνετε παντρεμένη με το άντρα σας, τότε θα πρέπει να προτείνετε ανοιχτά εναλλακτικές σεξουαλικές ρυθμίσεις, και όχι να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μια τέτοια λύση είναι λογική. Πάντως, δεν νομίζω ότι έχετε μια καλή ζωή με το σύζυγό σας, και πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να τον αφήσετε ελεύθερο, κρατώντας μια επαφή λόγο του παιδιού σας και έπειτα να κάνετε σεξ με όποιον θέλετε.

Credit: Slate

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας