Χωρίς κατηγορία

Δείτε Πόσες Φορές την Εβδομάδα Πρέπει να Κάνετε SΕX για να είστε Ευτυχισμένοι, σύμφωνα με τους Επιστήμονες!

g
Αν ρωτούσατε έναν άγνωστο στο δρόμο ποιο είναι το κλειδί στην ευτυχία, πιθανόν θα απαντούσαν μερικούς επιθυμητούς στόχους, ένας από τους οποίους είναι και το περισσότερο σeξ.

Αλλά αν το σeξ είναι τόσο ζωτικό πότε οδηγεί στην ευτυχία; Και πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σeξ; Η απάντηση είναι μια …


Αν ρωτούσατε έναν άγνωστο στο δρόμο ποιο είναι το κλειδί στην ευτυχία, πιθανόν θα απαντούσαν μερικούς επιθυμητούς στόχους, ένας από τους οποίους είναι και το περισσότερο σeξ.

1

Αλλά αν το σeξ είναι τόσο ζωτικό πότε οδηγεί στην ευτυχία; Και πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σeξ; Η απάντηση είναι μια φορά την εβδομάδα! Ναι, καλά διαβάσατε!

2

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Σε μια πρόσφατη μελέτη που έψαχνε τη συσχέτιση ανάμεσα στην ευτυχία και το σeξ, αποκαλύπτει ότι τα ζευγάρια που ερωτοτροπούν μια φορά την εβδομάδα, είναι πιο ευτυχισμένα από όσους έχουν πολλά χρήματα.

3

Αν κάνετε περισσότερο σeξ, τότε αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, δε θα οδηγήσει σε επιπλέον ευτυχία, σύμφωνα με την έρευνα που μελέτησε τις σeξουαλικές ζωές παραπάνω από 30.000 ζευγάρια για τέσσερις δεκαετίες.

4

Η επικεφαλής ερευνήτρια, η Δρ. Amy Muise από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, δήλωσε:

«Αν και το πιο συχνό σeξ σχετίζεται με μεγαλύτερη ευτυχία, αυτός ο σύνδεσμος δεν έχει καμία σημασία σε συχνότητα παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα.

Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια οικεία σύνδεση με τον σύντροφο, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε σeξ κάθε μέρα, εφόσον διατηρείτε αυτή τη σύνδεση.»

5

Παρά τις άπειρες θεωρίες και φήμες που ισχυρίζονται ότι οι άντρες θέλουν περισσότερο σeξ από τις γυναίκες, και ότι η επιθυμία μας μειώνεται όσο μεγαλώνουμε, η μελέτη βρήκε ότι δεν ισχύουν αυτοί οι ισχυρισμοί.

6

Η Δρ. Muise πρόσθεσε:

«Τα εύρήματά μας ήταν συνεπή και για τα δύο φύλα ανεξαρτήτως ηλικίας, και για ζευγάρια που ήταν παντρεμένα για μερικά χρόνια ή δεκαετίες.»

7

Η επιστήμη μίλησε. Αν θέλετε να είστε περισσότερο ευτυχισμένοι τότε αρκεί να κάνετε σeξ μια φορά την εβδομάδα!

8

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας