Χωρίς κατηγορία

7χρονο Koριτσάκι καβαλάει Ζωντανό Αλιγάτορα και Σοκάρει τον Πλανήτη. Δείτε το Βίντεο που έχει Προκαλέσει θύελλα Αντιδράσεων!

A Peshmerga convoy drives towards a frontline in Khazer, about 30 kilometers (19 miles) east of Mosul, Iraq, Monday, Oct. 17, 2016.   The Iraqi military and the country's Kurdish forces say they launched operations to the south and east of militant-held Mosul early Monday morning. (AP Photo/Bram Janssen)
Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα σοκαριστικό βίντεο ενός νεαρού κοριτσιού καβάλα σε έναν αλιγάτορα σε ένα παιδικό πάρτι στις ΗΠΑ. Το κορίτσι πιάνεται από την πλάτη του αρπακτικού και προσπαθεί να ποζάρει για μια φωτογραφία στη μητέρα της, αλλά το ζώο την απομακρύνει και ακούγονται από πίσω τα γέλια παιδιών …

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα σοκαριστικό βίντεο ενός νεαρού κοριτσιού καβάλα σε έναν αλιγάτορα σε ένα παιδικό πάρτι στις ΗΠΑ. Το κορίτσι πιάνεται από την πλάτη του αρπακτικού και προσπαθεί να ποζάρει για μια φωτογραφία στη μητέρα της, αλλά το ζώο την απομακρύνει και ακούγονται από πίσω τα γέλια παιδιών και γονιών.

Το αμφιλεγόμενο βίντεο, το οποίο φέρεται να τραβήχτηκε κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης Cold Blooded Creatures του Jim Nesci, οι οποίες προωθούν την συζήτηση μέσω της εκπαίδευσης, άρχισε να γίνεται viral.

H εταιρία, η οποία έχει βάση το Σικάγο, διοργανώνει παιδικά πάρτι με τον Bubba τον αλιγάτορα, τον οποίο περιγράφει σαν “ζωντανό δεινόσαυρο”. Ο Bubba διασώστηκε στην περιοχή του Σικάγο, έχει μήκος πάνω από 2,4 μέτρα και ζυγίζει 90 κιλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας.

Το βίντεο έχει τίτλο “Katie Rides An Alligator”, συγκέντρωσε 30.000 προβολές στο YouTube και άρχισε να κυκλοφορεί ξανά, παρ’όλο που ανέβηκε το 2013.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

13

Το σοκαριστικό βίντεο ξεκινά με τον αλιγάτορα να περπατά αργά πάνω σε ένα χαλί με το κορίτσι στην πλάτη του. Ένας εκπαιδευτής λέει στο 7χρονο κορίτσι να σηκώσει τους αντίχειρες για να την φωτογραφίσει η μητέρα της. Αλλά καθώς ο αλιγάτορας ξαπλώνει στο πάτωμα, το αγχωμένο παιδί φεύγει με την πρώτη ευκαιρία.

Οι μεγάλοι την καλοπιάνουν να κάτσει ξανά πάνω στο αλιγάτορα για φωτογραφία. Το κορίτσι ποζάρει με τους αντίχειρες σηκωμένους, αλλά ο αλιγάτορας την απομακρύνει από την φωτογράφο. Η Katie χαμογελάει, το ζώο δείχνει τα δόντια του και ακούγονται γέλια πίσω από την κάμερα. Ο εκπαιδευτής πλησιάζει για να σταματήσει το ζώο και λέει “καλό παιδί.”

Ακούγεται η φωνή ενός παιδιού εκτός κάμερας να λέει: “Αυτό είναι απίθανο”. Από το βίντεο δεν γίνεται ξεκάθαρο σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται εκτεθειμένο το παιδί. Έξαλλοι σχολιαστές επιτέθηκαν στο βίντεο, επειδή έθεσε το παιδί σε κίνδυνο, και έκριναν ότι πρόκειται για κακοποίηση ζώου.

Τρεις μέρες πριν, ο Youtuber SimplyLatino έγραψε: “Δεν είναι καθόλου αστείο. Αυτό το ζώο θα μπορούσε εύκολα να γυρίσει και να σκοτώσει το κοριτσάκι. Είναι απλά ανεύθυνο.”

14

Μέσα από αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα ερπετών και τα πάρτι, μπορεί κανείς να επιλέξει να ανέβει σε μια τεράστια χελώνα ή να κρατήσει έναν πύθωνα. Ο Jim Nesci περιγράφεται στην ιστοσελίδα του σαν “έμπειρος ειδικός στην βιομηχανία των ερπετών”, ο οποίος έχει εμφανιστεί με τα ερπετά του σε διάφορες εκπομπές.

Σχολιάζοντας το βίντεο, η Elisa Allen, διευθύντρια της Peta Ηνωμένου Βασιλείου, είπε:

“Θυμάστε την οργή όταν ο Steve Irwin κρέμασε το παιδί του κοντά σε έναν αλιγάτορα; Τέτοιες ελαφρόμυαλες συμπεριφορές θέτουν σε κίνδυνο ενός παιδιού και οι γονείς αυτού του παιδιού πρέπει να αναφερθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες. Αφού οι αλιγάτορες είναι θανατηφόρα αρπακτικά, η λογική μας λέει ότι είναι επικίνδυνο και ανόητο να βάζουμε παιδιά στις πλάτες τους.

Το να κρατάμε αλιγάτορες αιχμάλωτους και να τους φερόμαστε σαν να είναι παιχνίδια είναι επίσης επιζήμιο για την υγεία και την ευημερία τους. Αυτά τα άγρια ζώα θα πρέπει να τα αφήνουμε ήσυχα, όχι να τα κακοποιούμε και σίγουρα να μην τους φερόμαστε λες και είναι μέρος κάποιου σκληρού και ηλίθιου σόου.”

15

Οι αμερικανικοί αλιγάτορες μπορούν να φτάσουν τα 3,35 μέτρα σε μήκος και τα 450 κιλά σε βάρος. Ζουν σε ποτάμια, λίμνες και βάλτους τις νότιες ΗΠΑ. Είναι σαρκοφάγα και έχουν ισχύ δαγκώματος 150 κιλά/τετραγωνικό εκατοστό.

Τον περασμένο Ιούνιο αναφέρθηκε το περιστατικό ενός παιδιού που σκοτώθηκε από αλιγάτορα στη Disney World της Φλόριντα. Ο Lane Graves έκανε κουπί μόλις 3 μέτρα μακριά από την ακτή στο Seven Seas Lagoon στις 14 Ιουνίου όταν του επιτέθηκε το αρπακτικό. Το σώμα του βρέθηκε “ανέπαφο” στο νερό 17 ώρες αργότερα.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας