Χωρίς κατηγορία

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχτηκε πως η Κάνναβη Σκοτώνει τα Καρκινικά Κύτταρα!

12
Η κάνναβις σκοτώνει καρκινικά κύτταρα; Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ερευνητές που διεξήγαγαν έρευνα εκ μέρους των ΗΠΑ. 

Η έρευνα έγινε από μία ομάδα στο St. George’s University του Λονδίνου. Είδαν πως η Τετραϋδροκανναβινόλη (THC) και η Κανναβιδιόλη (CBD) πραγματικά χτυπούσαν τα κα…


Η κάνναβις σκοτώνει καρκινικά κύτταρα; Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ερευνητές που διεξήγαγαν έρευνα εκ μέρους των ΗΠΑ. 

Η έρευνα έγινε από μία ομάδα στο St. George’s University του Λονδίνου. Είδαν πως η Τετραϋδροκανναβινόλη (THC) και η Κανναβιδιόλη (CBD) πραγματικά χτυπούσαν τα καρκινικά κύτταρα, ενώ τα έκαναν και πιο ευάλωτα σε θεραπείες ακτινοβολίας!

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Δείτε τι είπε ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Wai Liu:

“Δείξαμε πως τα κανναβινοειδή θα μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση του καρκίνου σε ενήλικους. Τα αποτελέσματα είναι πολλά υποσχόμενα και μπορεί έτσι να σώσουμε πολλές ζωές.”

Η αναφορά της NIDA είπε:

“Πρόσφατες έρευνες σε ζώα έχουν δείξει πως η μαριχουάνα σκοτώνει συγκεκριμένα καρκινικά κύτταρα και μειώνει το μέγεθος από άλλα.”

“Στοιχεία από ένα ζώο δείχνουν πως εκχυλίσματα του φυτού μπορούν να μειώσουν σε μέγεθος έναν από τους πιο σοβαρούς τύπους καρκίνου του εγκεφάλου. Έρευνες σε ποντίκια έδειξαν πως αυτά τα εκχυλίσματα, όταν χρησιμοποιηθούν με ακτινοβολία, αυξάνουν τα συνολικά αποτελέσματα της θεραπείας.”

Προφανώς, ήλπιζαν η έρευνα να είχε αντίθετα αποτελέσματα, για να σταματήσουν την χρήση της φαρμακευτικής κάνναβις, μιας και είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Φαίνεται όμως πως οι αποδείξεις μιλάνε από μόνες τους και πως αργά ή γρήγορα, η παλίρροια θα αναγκαστεί να αλλάξει.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Ποια είναι η άποψή σας πάνω στο θέμα;

Credit: dirtpost.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας