Χωρίς κατηγορία

Η Κόρη τους Γύρισε σπίτι με Μελανιές. Όταν είδαν το Βίντεο από την Κάμερα του Νηπιαγωγείου, Πάγωσαν με αυτό που Αντίκρισαν!

Μια νηπιαγωγός απολύθηκε, όταν η κάμερα παρακουλούθησης του νηπιαγωγείου αποκάλυψε ότι χτυπούσε επανειλημμένα ένα κοριτσάκι μόλις 9 μηνών, με αποτέλεσμα να γεμίσει με μελανιές και να ραγίσει το κρανίο της. 

Σύμφωνα με τη Mirror, η Afsana Shaikh καταγράφτηκε να ξυλοκοπεό την 9 μηνών Ritisha Sinha κατά τη διάρκεια ανάπαυσης σε νηπιαγωγείο στη δυτι…


Μια νηπιαγωγός απολύθηκε, όταν η κάμερα παρακουλούθησης του νηπιαγωγείου αποκάλυψε ότι χτυπούσε επανειλημμένα ένα κοριτσάκι μόλις 9 μηνών, με αποτέλεσμα να γεμίσει με μελανιές και να ραγίσει το κρανίο της. 

Σύμφωνα με τη Mirror, η Afsana Shaikh καταγράφτηκε να ξυλοκοπεό την 9 μηνών Ritisha Sinha κατά τη διάρκεια ανάπαυσης σε νηπιαγωγείο στη δυτική Ινδία.

Η μητέρα του μωρού, η Ruchita, αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά, όταν παρατήρησε μια μελανιά στο πρόσωπο της κόρης της, όταν την πήρε από το νηπιαγωγείο.

«Η Ritisha κοιμήθηκε γρήγορα, αλλά είχε μια μελανιά κάτω από το μάτι της. Όταν η γυναίκα μου ρώτησε γι’ αυτό, η ιδιοκτήτρια απάντησε ότι χτύπησε μόνη της ενώ έπαιζε,» αναφέρει ο πατέρας του παιδιού Rajat. «Αρχικά θεωρήσαμε ότι η Ritisha μπορεί να αγχώθηκε επειδή ήταν η πρώτη της μέρα, και πιστέψαμε την ιδιοκτήτρια»

«Αλλά στο σπίτι έκλαιγε συνεχώς και αρνήθηκε να φάει οτιδήποτε.»

Οι ανήσυχοι γονείς σύντομα ανακάλυψαν και άλλες μελανιές στη πλάτη της Ritisha και πίσω από τα αυτιά της. Τότε ξαφνικά άρχισε να κάνει εμετό.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μια μαγνητική τομογραφία που έγινε την επόμενη μέρα, αποκάλυψε ότι το κοριτσάκι είχε ένα ράγισμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, που οδήγησε σε εσωτερική αιμορραγία.

Το ζευγάρι απαίτησε να δει το υλικό της κάμερας παρακολούθησης του νηπιαγωγείου, όταν τους είπαν ότι τα τραύματα της κόρης τους είναι πιθανόν αποτέλεσμα κακοποίησης, αλλά η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να δώσει το υλικό αν δεν υπήρχε δικαστική εντολή.

Η Ruchita και ο Rajat αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και το υλικό παραχωρήθηκε στην αστυνομία. Με έκπληξη αντίκρυσαν ότι το μικρό παιδί δέχτηκε επανηλειμμένα επίθεση από μία νηπιαγωγό.

«Δε πιστεύαμε στα μάτια μας όσο βλέπαμε το βίντεο,» αναφέρει η Ruchita.

«Ήταν απάνθρωπο. Η νηπιαγωγός κακοποιούσε τη κόρη μου. Τη χτυπούσε με παιχνίδια και την πετούσε στο στρώμα,» συμπλήρωσε ο Rajat. «Ποιος ξέρει τι έχει κάνει και σε άλλα παιδιά.»

Σύμφωνα με τις αρχές, τόσο η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου όσο και η νηπιαγωγός αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το περιστατικό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Credit: Mommypage

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories