Χωρίς κατηγορία

Η Κόρη του Αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ μεγάλωσε και έκανε μια Σπάνια Δημόσια Εμφάνιση. Δείτε την και Πείτε μας τη Γνώμη σας!

32
H Meadow Walker ήταν μόλις 14 ετών όταν ο πατέρας της, Paul Walker, πέθανε σε ηλικία 40 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Paul Walker ήταν ηθοποιός, ιδιαίτερα γνωστός για τον ρόλο του στο “Fast & Furious”. Η έφηβη έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ από τότε που πέθανε ο πατέρας της.

Η Meadow έκανε μια…


H Meadow Walker ήταν μόλις 14 ετών όταν ο πατέρας της, Paul Walker, πέθανε σε ηλικία 40 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Paul Walker ήταν ηθοποιός, ιδιαίτερα γνωστός για τον ρόλο του στο “Fast & Furious”. Η έφηβη έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ από τότε που πέθανε ο πατέρας της.

Η Meadow έκανε μια σπάνια εμφάνιση για να τιμήσει τον ηθοποιό Adrian Grenier με το βραβείο Paul Walker Ocean Leadership 2016 στο Monterey Bay Aquarium. O Adrian ασχολείται με το “The Lonely Whale”, μια οργάνωση η οποία βοηθά στην διατήρηση των ωκεανών μέσα από την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

33

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Ο Grenier είπε σε μια δήλωση: “Είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτό το βραβείο. Μοιράζομαι την ίδια περιέργεια με τον Paul για τα μυστήρια των ωκεανών και την δυνατότητα που προσφέρουν για νέες ανακαλύψεις που θα εμπλουτίσουν τις ζωές μας και θα εμπνεύσουν την φαντασία των επόμενων γενεών.”

“Επίσης, μοιράζομαι το ίδιο πάθος με τον Paul για την υγεία των ωκεανών και αναγνωρίζω το γεγονός ότι έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε πραγματική αλλαγή που θα έχει διάρκεια και θα ωφελήσει το θαλάσσιο περιβάλλον και τελικά εμάς τους ίδιους”. Το ίδρυμα Paul Walker δημιουργήθηκε το 2015 από την Meadow Walker, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της.

34

Η Meadow έλαβε μια γενναιόδωρη αποζημίωση για το δυστύχημα που σκότωσε τον πατέρα της και είναι θαυμάσιο να βλέπεις κάποιον τόσο μικρό να κάνει τόσο καλό με την περιουσία του. Όταν ίδρυσε το ίδρυμα, χρησιμοποίησε το Instagram για να το κάνει γνωστό. Κοινοποίησε μια όμορφη φωτογραφία με τον πατέρα της όταν ήταν μικρή με μια συγκινητική λεζάντα.

“Σκεπτόμενη τον πατέρα μου, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται τα δικά του πάθη. Το πάθος του για τον ωκεανό, το πάθος του για την διάσωση ζώων, το πάθος του να βοηθά τους ανθρώπους και το πάθος του για τις αυθόρμητες πράξεις καλοσύνης. Ήθελα να ξεκινήσω αυτό το ίδρυμα, γιατί θέλω να μοιραστώ ατό το κομμάτι του με τον κόσμο. Θέλω να μοιραστώ αυτό το κομμάτι του με άλλους.”

35

Το βραβείο αναγνωρίζει και άλλες γνωστές προσωπικότητες που χρησιμοποιούν την φήμη τους για να γνωστοποιήσουν ζητήματα σχετικά με τους ωκεανούς. Το βραβείο το έχουν λάβει επίσης η Marisa Miller και οι μουσικοί Anjali World και Jack Johnson.

Η διευθύντρια των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο Monterey Bay Aquarium, Rita Bell, είπε: “Ο Paul Walker είχε πάθος με τον ωκεανό. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα Paul Walker για να στηρίξουμε το όραμα του.”

36

Credit: providr.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας