Χωρίς κατηγορία

Η Σπαρακτική Ιστορίας μιας νεαρής Μητέρας που Κράτησε Αγκαλιά μόλις για 2 ώρες το Πρόωρο μωρό της, πριν το Χάσει για Πάντα

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Alyssa Young και ο άντρας της πήγαν για μια εξέταση ρουτίνας στο τμήμα μαιευτικής και γυναικολογικής. Η Alyssa έχει εγκεφαλική παράλυση και διαβήτη, τα οποία μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του μωρού. Έτσι, ήταν πολύ σημαντικό να ελέγχει συχνά την ανάπτυξη του μωρού της.

Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι…


Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Alyssa Young και ο άντρας της πήγαν για μια εξέταση ρουτίνας στο τμήμα μαιευτικής και γυναικολογικής. Η Alyssa έχει εγκεφαλική παράλυση και διαβήτη, τα οποία μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του μωρού. Έτσι, ήταν πολύ σημαντικό να ελέγχει συχνά την ανάπτυξη του μωρού της.

Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που η Alyssa συνειδητοποίησε ότι πονούσε ασυνήθιστα πολύ μετά από έναν υπέρηχο.

73

Στην αρχή η Alyssa δεν έδωσε και πολλή σημασία. Ωστόσο, ο πόνος εξαπλώθηκε στο στομάχι και την λεκάνη, άρχισε να ανησυχεί.

Η Alyssa γράφει για το περιστατικό:

“Όταν είσαι έγκυος είναι πολύ δύσκολο να διαγνώσεις τους πόνους, αφού τα πάντα στο σώμα αλλάζουν. Έφτασε Παρασκευή και δεν το άντεχα άλλο.. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, με πήγαν στην εντατική, γιατί πονούσα και αιμορραγούσα λίγο… Η Scarlett ήταν μια χαρά και έτσι μας έστειλαν σπίτι. Ο άντρας μου κι εγώ ήμασταν τόσο ανακουφισμένοι.

Ευχαριστήσαμε τον Θεό που το κοριτσάκι μας ήταν καλά. Φτάνει η Δευτέρα και παίρνω τηλέφωνο τον μαιευτήρα μου… Μου είπε ότι όλα αυτά που περνούσα ήταν φυσιολογικά.”

Σύμφωνα με τους γιατρούς, όλα έδειχναν φυσιολογικά, αλλά τα μητρικά ένστικτα της Alyssa της έλεγαν το αντίθετο. Ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…

74

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Στις 3 Οκτωβρίου, η Alyssa εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω έντονης δυσφορίας και πόνων. Στο νοσοκομείο ο μαιευτήρας ενημέρωσε την Alyssa ότι η μήτρα της ήταν ανεπαρκής. Αυτό σήμαινε ότι το σώμα της προσπαθούσε να ρίξει το μωρό.

Σε μια προσπάθεια να σωθεί η Scarlett έδωσαν στην Alyssa μαγνήσιο προκειμένου να μην αρχίσουν οι διαστολές. Δυστυχώς, ο τράχηλος της Alyssa συνέχισε να διαστέλλεται την επόμενη μέρα.

75

Η Alyssa γράφει:

“Δεν θυμάμαι τι ώρα μπήκαν για να με εξετάσουν, αλλά ξέρω ότι ήταν νωρίς. Ο υπέρηχος έδειξε ότι είχα διαστολή 5 εκατοστών και η Scarlett ήταν στην ουσία στον δρόμο για να μας γνωρίσει… Ένιωσα σαν να είχα αποτύχει. Ένιωσα ότι απογοήτευσα εκείνον και την κόρη μου. Το μόνο που μπορούσα να πω ήταν “Συγγνώμη, συγγνώμη”. Πρέπει να το επανέλαβα καμιά δεκαριά φορές.

Και οι δύο κλάψαμε και προσευχηθήκαμε, προσευχηθήκαμε και κλάψαμε. Καλέσαμε την οικογένεια και τους κοντινούς φίλους να τους πούμε τα νέα. Μας περιτριγύρισε τόση αγάπη εκείνη τη μέρα. Τόσες προσευχές και πάρα πολλή αγάπη μαζεμένη σε εκείνο το δωμάτιο.”

76

Στις 20 εβδομάδες και 5 μέρες, η Scarlett ήταν πολύ μικρή για να επιβιώσει. Η Alyssa και ο Justin ήξεραν ότι το μωρό τους δεν θα ζούσε για πολύ μετά τη γέννα, κι έτσι βεβαιώθηκαν ότι οι συγγενείς και φίλοι θα ήταν εκεί για να την καλωσορίσουν και να της πουν αντίο για πρώτη φορά.

Η Scarlett έζησε για μόλις 2 ώρες, αλλά σε αυτό το σύντομο διάστημα της έδωσαν όλοι όσοι ήταν εκεί πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Και το κυριότερο είναι ότι η μητέρα της την λάτρεψε.

77

Σε μια συγκινητική δήλωση, η Alyssa γράφει:

“Καθώς την κρατούσα, λαχάνιασα. Της είπα ότι λυπόμουν πολύ. Της είπα ότι την αγαπάω. Της είπα ότι δεν πείραζε να φύγει. Το να βλέπεις το παιδί σου να πεθαίνει και να ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το σώσεις είναι ένα φριχτό συναίσθημα. Είσαι αβοήθητος. Την κράτησαν όλοι με τη σειρά. Όλοι την αγάπησαν. Το μόνο που έζησε ήταν αγάπη.”

78

Η Scarlett δεν έζησε πολύ σ’αυτόν τον κόσμο, αλλά η Alyssa της έδωσε έναν υπέροχο σκοπό. Προτρέπει και άλλες μητέρες να μιλήσουν για τις αποβολές τους, τα μωρά τους που γεννήθηκαν νεκρά και να ανοιχτούν γι’αυτά τα ζητήματα.

Ελπίζει ότι μέσω της ενημέρωσης, περισσότερες μαμάδες θα πάρουν προληπτικά μέτρα και έτσι θα χαθούν λιγότερα μωρά.

Credit: shareably.net

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories