Χωρίς κατηγορία

Θυμάστε την Μητέρα που έψησε Ζωντανή σε Φούρνο Μικροκυμάτων την ίδια της την Κόρη; Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία της!

Στις 17 Μαρτίου 2011, η Ka Yang στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, έβαλε την έξι εβδομάδων κόρη της Mirabelle Thao-Lo, σε φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά, σκοτώνοντας με μαρτυρικό θάνατο το βρέφος. 

Η Yang, τώρα σε ηλικία 34 ετών, καταδικάστηκε στις 18 Δεκεμβρίου για 26 χρόνια φυλάκιση με τις κατηγορίες της δολοφονίας, αν και υπάρχει η πιθανότητα να…


Στις 17 Μαρτίου 2011, η Ka Yang στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, έβαλε την έξι εβδομάδων κόρη της Mirabelle Thao-Lo, σε φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά, σκοτώνοντας με μαρτυρικό θάνατο το βρέφος. 

Η Yang, τώρα σε ηλικία 34 ετών, καταδικάστηκε στις 18 Δεκεμβρίου για 26 χρόνια φυλάκιση με τις κατηγορίες της δολοφονίας, αν και υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει ισόβια στη φυλακή.

Όταν έγινε η δολοφονία του βρέφους, η Yang δήλωσε ότι έπαθε επιληπτική κρίση και όταν συνήλθε το μωρό της ήταν τραυματισμένο.

Η Yang ανέφερε ότι το μωρό της έπεσε σε καλοριφέρ, ενώ λιποθύμησε.

Έπειτα από έρευνες τριών μηνών, οι αρχές έβγαλαν το πόρισμα ότι το μωρό πέθανε από εγκαύματα σε φούρνο μικροκυμάτων. Το βρέφος είχε εγκαύματα σε όλο του το σώμα, αλλά τα ρούχα και τα μαλλιά δεν έφεραν καμία βλάβη. Η αστυνομία βρήκε μια πιπίλα μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και συμπέραναν ότι το μωρό είχε τοποθετηθεί μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

«Δεν αντικρίζουμε συχνά τέτοιου είδους τραύματα. Στην πραγματικότητα, ήταν σχεδόν αδύνατο να βρούμε παρόμοιες υποθέσεις σε όλες τις Πολιτείες,» δήλωσε ένας αστυνομικός που ερευνούσε την υπόθεση το 2011.

Η Yang υποβλήθηκε και σε ανιχνευτή ψεύδους και τα αποτελέσματα υποδείκνυαν ότι έλεγε ψέμματα.

Η υπεράσπιση της Yang δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πελάτης του είχε ιστορικό με επιληπτικές κρίσεις και δεν είχε επίγνωση των πράξεών της, αν και το προσωπικό των πρώτων βοηθειών δήλωσε ότι δεν ήταν αποπροσανατολισμένη όταν έφτασαν στο σπίτι της. Η Yang έχει άλλα τρία παιδιά που την επιμέλεια ανέλαβαν οι γονείς της το 2011.

Credit: AmericaNow

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories