Χωρίς κατηγορία

Θυμάστε τη Μητέρα που Συνάντησε τον Γιο της μετά από Χρόνια και Ερωτεύτηκαν Παράφορα; Δείτε ΤΙ Θέλουν να Κάνουν και θα Αηδιάσετε!

k
Το οιδιπόδειο σύμπλεγμα στην ψυχαναλυτική θεωρία αποτελείται από μια ομάδα ασυνείδητων ιδεών και συναισθημάτων που συγκεντρώνονται πάνω στην επιθυμία της απόκτησης του γονιού του αντίθετου φύλου και της εξόντωσης του γονιού του ιδίου φύλου.

Τον όρο εισήγαγε ο Σίγκμουντ Φρόυντ βασισμένος στον μύθο…


Το οιδιπόδειο σύμπλεγμα στην ψυχαναλυτική θεωρία αποτελείται από μια ομάδα ασυνείδητων ιδεών και συναισθημάτων που συγκεντρώνονται πάνω στην επιθυμία της απόκτησης του γονιού του αντίθετου φύλου και της εξόντωσης του γονιού του ιδίου φύλου.

Τον όρο εισήγαγε ο Σίγκμουντ Φρόυντ βασισμένος στον μύθο του Οιδίποδα, ο οποίος, χωρίς να το γνωρίζει, σκότωσε τον πατέρα του Λάιο και παντρεύτηκε τη μητέρα του Ιοκάστη. Σύμφωνα με τον Σίγκμουντ Φρόυντ το οιδιπόδειο σύμπλεγμα είναι συχνό φυλογενετικό φαινόμενο το οποίο ωστόσο είναι πηγή έντονων τύψεων στους ανθρώπους. (Wikipedia)

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Αν και αυτή η ιστορία είναι ένας αρχαίος μύθος, σε μια παράξενη τροπή της μοίρας, μια γυναίκα στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, έδωσε τον γιο της για υιοθεσία πριν από 17 χρόνια και φέρεται να έχει έχει ερωτευτεί έναν νεαρό, που αποδείχτηκε ότι είναι ο γιος της!

Πριν από 17 χρόνια, μια έφηβη μητέρα, η Monica Mares, έδωσε τον γιο της για υιοθεσία. Εντέλει συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν χωρίς να γνωρίζουν ότι έχουν άμεση συγγένεια και τώρα αντιμετωπίζουν 18 μήνες φυλάκισης με την κατηγορία της αιμομιξίας. Οι ψυχολόγοι έχουν δώσει όνομα σε αυτή την αμοιβαία έλξη μεταξύ των παιδιών και των γονιών του αντίθετου φύλου, που ερωτεύονται ως ενήλικες και λέγεται «Γενετική σεξουαλική έλξη».

Παρόλο που αντιμετωπίζουν μια δυνητική ποινή για φυλάκιση, δηλώνουν «τρελά ερωτευμένοι».

Η Mares, και ο βιολογικός της γιος, ο 19χρονος Caleb Peterson, θα δικαστούν αργότερα μέσα στη νέα χρονιά με την κατηγορία της αιμομιξίας. Οι ίδιοι κάνουν έκκληση προς τη κοινή γνώμη για να μαζευτούν χρήματα για την δικαστική υπεράσπισή τους.

Η Mares μοιράζεται την ιστορία του απαγορευμένου της έρωτα, «Είναι ο έρωτας της ζωής μου και δε θέλω να τον χάσω. Τα παιδιά μου τον αγαπούν, και όλη η οικογένεια μου. Τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσά μας, ούτε τα δικαστήρια ούτε οι φυλακές. Πρέπει να είμαι μαζί του. Όταν βγω από την φυλακή θα μετακομίσω σε πολιτεία, όπου επιτρέπεται να είμαστε μαζί.»

Ωστόσο, οι αιμομιξία είναι ποινικό αδίκημα σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Υπάρχει αυστηρή νομοθεσία κατά των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ συγγενών για ένα καλό λόγο: αν υπάρξουν απόγονοι της ένωσής τους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληρονομήσει σοβαρές γενετικές διαταραχές και παραμορφώσεις.

Μέχρι τη δίκη, το ζευγάρι απαγορεύεται να έχουν άμεση επαφή ο ένας με τον άλλον.

Η μητέρα και ο γιος γνωρίστηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σύντομα αναπτύχθηκε ερωτική έλξη ανάμεσά τους. «Την πρώτη φορά που συνάντησα το γιο μου από κοντά, ήμουν τόσο ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη που του έδωσα μια μεγάλη αγκαλιά. Πήγα να τον πάρω μετά από το σπίτι του στο Τέξας και ένιωσα ερωτευμένη. Ένιωσα να να γνώρισα κάποιο νέο άτομο στη ζωή μου και τον ερωτεύτηκα,» εξηγεί η μητέρα.

«Στην αρχή του είπα, “Λυπάμαι, δε ξέρω πως θα αντιδράσεις σε αυτό, είμαι η μητέρα σου και είσαι ο γιος μου, αλλά νιώθω ότι σε ερωτεύομαι”. Εκείνος μου είπε το ίδιο.»

Credit: Awm

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας