Χωρίς κατηγορία

Θυμάστε το Πρόωρο Μωράκι που όταν Γεννήθηκε Ζύγιζε μόλις 500 Γραμμάρια; Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα, 7 Μήνες Αργότερα!

Τα μωρά είναι τόσο μικροσκοπικά όταν γεννιούνται, που μερικές φορές νομίζουμε ότι χωράνε στην παλάμη μας. Αλλά όταν γεννήθηκε ο Matthew Riddle III, με το ζόρι χωρούσε στην παλάμη των γονιών του. Ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια. Όταν η Jeneviene Cook, η μητέρα του, ήταν 28 εβδομάδων έγκυος, οι γιατροί παρατήρησαν ότι ο Matthew δεν αναπτυσσόταν σωστά και …


Τα μωρά είναι τόσο μικροσκοπικά όταν γεννιούνται, που μερικές φορές νομίζουμε ότι χωράνε στην παλάμη μας. Αλλά όταν γεννήθηκε ο Matthew Riddle III, με το ζόρι χωρούσε στην παλάμη των γονιών του. Ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια. Όταν η Jeneviene Cook, η μητέρα του, ήταν 28 εβδομάδων έγκυος, οι γιατροί παρατήρησαν ότι ο Matthew δεν αναπτυσσόταν σωστά και προκάλεσαν πρόωρο τοκετό.

Ο Matthew διαγνώστηκε με μια σπάνια πάθηση η οποία ονομάζεται πρώιμος νανισμός (microcephalic osteodysplastic primordial dwarfism type II – MOPD II). Πέρασε τις πρώτες 98 μέρες της ζωής του στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Πριν διαγνωστεί επίσημα με MOPD II, οι γιατροί είπαν στους γονείς του Matthew ότι ο εγκέφαλος του είχε σταματήσει να αναπτύσσεται και ότι δεν θα ζούσε πολύ.

Αλλά περίπου 3 μήνες αργότερα, διαγνώστηκε με MOPD II και οι προβλέψεις ήταν πιο αισιόδοξες. “Μας είπαν ότι ο Matthew θα περπατούσε, θα μιλούσε, θα πήγαινε σχολείο, απλά θα ήταν πολύ μικροσκοπικός”, είπε ο Jeneviene στο WKLY.

Όταν ο κόσμος βλέπει τον Matthew, υποθέτει ότι πρόκειται για νεογέννητο λόγω του μικρού μεγέθους του. Αλλά ο Matthew είναι πλέον 7 μηνών και ζυγίζει 1,5 κιλό. Λόγω του μεγέθους του, τα ρούχα του προέρχονται από μαγαζιά με παιχνίδια.

Αν και τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα για τον Matthew σε σχέση με την πρώτη του επίσκεψη στο νοσοκομείο, δεν είναι όλα ξεκάθαρα. Έχει μπροστά του ακόμα πολλές επισκέψεις στο νοσοκομείο και εγχειρήσεις. Έκανε την πρώτη του εγχείρηση για να αποτρέψει κρίσεις και εγκεφαλικά αυτόν τον μήνα.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories