Χωρίς κατηγορία

Θυμάστε το Τέρας που Ξυλοκόπησε το Μωρό της Κοπέλας του Χτυπώντας το στο Πεζοδρόμιο μέχρι Θανάτου; Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία του!

23
O 22χρονος Dalton R. Davis παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 5 εβδομάδων κόρη της κοπέλας του, Lillian Grace Lloyd, χτυπώντας το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο πολλές φορές. Το μωρό πέθανε εκείνη τη μέρα λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι με κατάγματα στο κρανίο.

Ο Davis καταδικάστηκε σε 65 χρόνια φυλάκισης…


O 22χρονος Dalton R. Davis παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 5 εβδομάδων κόρη της κοπέλας του, Lillian Grace Lloyd, χτυπώντας το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο πολλές φορές. Το μωρό πέθανε εκείνη τη μέρα λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι με κατάγματα στο κρανίο.

Ο Davis καταδικάστηκε σε 65 χρόνια φυλάκισης και για τα πρώτα 55 χρόνια δεν θα έχει την δυνατότητα να κάνει αίτηση για να βγει με εγγύηση.

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Η Courtney Lloyd, η μητέρα της Lillian, κάλεσε ασθενοφόρο όταν ανακάλυψε την κόρη της αναίσθητη στην κούνια τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο Davis σύμφωνα με πληροφορίες είχε μαλώσει με την Courtney, όταν βγήκε έξω με την Lillian στα χέρια του.

Η αστυνομία είπε ότι ο άντρας μετά άρπαξε το μωρό από τα πόδια και χτύπησε το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο δύο με τρεις φορές. Μετά φέρεται να έβαλε την Lillian πίσω στην κούνια της αναίσθητη. Αργότερα παραδέχτηκε ότι πίστευε πως το μωρό ήταν νεκρό όταν το έβαλε στην κούνια.

Η Courtney κοιμόταν όταν ο Davis επιτέθηκε στο μωρό και το ανακάλυψε όταν πήγε στην κούνια να δει τι κάνει.
Όταν τον ανέκρινε αρχικά η αστυνομία, ο Davis είπε ότι δεν είχε ιδέα πώς απέκτησε τα τραύματα η Lillian. Αργότερα παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε το μωρό.

Αρχικά είπε ότι είχε πάει να δει το μωρό μισή ώρα πριν το ανακαλύψει η μητέρα του και ότι τότε ήταν μια χαρά και δεν φαινόταν άρρωστη. Ο άντρας άλλαξε στην συνέχεια την ιστορία του, λέγοντας ότι πήρε την Lillian μαζί του έξω ενώ κάπνιζε και κατά λάθος την έριξε με το κεφάλι.

Ωστόσο, τα τραύματα το μωρού δεν ταίριαζαν με την ιστορία του Davis, αφού οι αρχές παρατήρησαν ότι το νεογέννητο είχε πολλές μελανιές στο κεφάλι, το στήθος και την πλάτη. Ο Davis αργότερα παραδέχτηκε ότι χτύπησε το κεφάλι του νεογέννητου στο πεζοδρόμιο εξαιτίας ενός καβγά του ζευγαριού σχετικά με το γεγονός ότι ο Davis καταναλώνει πολύ αλκοόλ.

Ο δικαστής της υπόθεσης, Wes Schemenaur είπε ότι πίστευε πως στον Davis άξιζε ισόβια ποινή χωρίς πιθανότητα αποφυλάκισης υπό όρους, προσθέτοντας ότι δεν είχε δει ποτέ στην καριέρα του τόσο βίαιη και βάρβαρη υπόθεση.

Ο Davis δέχτηκε μια συμφωνία διαπραγμάτευσης τον Ιούλιο, λαμβάνοντας ποινή 65 χρόνων, χωρίς δυνατότητα για αποφυλάκιση με εγγύηση τα πρώτα 55 χρόνια.

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας