Χωρίς κατηγορία

Θυμάστε το Υποσιτισμένο Παιδάκι που η Φωτογραφία του έκανε το Γύρο του Κόσμου; Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα μετά την Υιοθεσία του!

z
Το 2015, η Priscilla Morse από το Τενεσί των ΗΠΑ είδε μια σοκαριστική φωτογραφία στο Facebook. Η φωτογραφία έδειχνε ένα μικρό ορφανό αγόρι, που ζούσε σε ένα ορφανοτροφείο της Βουλγαρίας. Ήταν υποσιτισμένο και είχε έντονη τριχοφυΐα, εξαιτίας του υποσιτισμού.

Η Priscilla συνειδητοποίησε ότι έπρεπε …


Το 2015, η Priscilla Morse από το Τενεσί των ΗΠΑ είδε μια σοκαριστική φωτογραφία στο Facebook. Η φωτογραφία έδειχνε ένα μικρό ορφανό αγόρι, που ζούσε σε ένα ορφανοτροφείο της Βουλγαρίας. Ήταν υποσιτισμένο και είχε έντονη τριχοφυΐα, εξαιτίας του υποσιτισμού.

Η Priscilla συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να βοηθήσει το παιδί. Ο σύζυγός της David συμφώνησε.

Το 7χρονο παιδί ήταν εξαθλιωμένο. Τα μαλλιά του ήταν αραιά, η επιδερμίδα του χλωμή και φαινόταν σαν να είχε ρυτίδες. Αργοπέθαινε.

Έχοντας ήδη υιοθετήσει τη κόρη τους McKenzie, που έχει σύνδρομο Down και συγγενή καρδιοπάθεια, η οικογένεια Morse ήταν πρόθυμη να δώσει στον μικρό Ryan, μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την υιοθεσία του Ryan, και περιμένετε να δείτε πως είναι σήμερα…

1

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Αυτή η συγκλονιστική φωτογραφία είναι μια σοκαριστική εικόνα του μικρού αγοριού. Ένα χρόνο πριν, ο Ryan – το όνομα που του έδωσαν οι νέοι του θετοί γονείς – ήταν ένα ορφανό από την Βουλγαρία σε τραγική κατάσταση.

2

Όταν η Priscilla Morse είδε τη φωτογραφία του Ryan, ένιωσε αμέσως μια σύνδεση. Η Priscilla, σύζυγος και μητέρα, έμαθε την ιστορία του Ryan μέσω της οργάνωσης Reece’s Rainbow, που μεσολαβεί σε υιοθεσίες για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

3

Η Priscilla και ο άντρας της David ήταν ήδη περήφανοι γονείς του Dylan, του Jack και της McKenzie.

Με τη βοήθεια των υπευθύνων της οργάνωσης, το ζευγάρι υιοθέτησε την McKenzie από τη Ρωσία το 2012.

4

Η Priscilla και ο David αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον Ryan από τη Βουλγαρία και να βοηθήσουν να αναρρώσει. Τον έφεραν στο σπίτι τους στο Τενεσί και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι τους.

5

Ο Ryan ήταν τόσο αδύνατος, που τα κόκαλά του προεξείχαν από το δέρμα του και η επιδερμίδα του ήταν χλωμή. Είχε επίσης και έντονη τριχοφυΐα, σε μια προσπάθεια το σώμα του να κρατηθεί ζεστό.

6

Η Priscilla και ο David έμαθαν για τα προβλήματα υγείας του Ryan. Πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, μικροκεφαλία, νανισμό, σκολίωση, σύνδρομο γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και συγγενή ραιβοιπποποδία στα πόδια.

Το επόμενο ιατρικό εγχείρημα θα είναι μια εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη. Εξαιτίας της σκολίωσης θα χρειαστεί να ισιώσει η πλάτη του.

7

Η Priscilla και ο David παρέμειναν στο πλευρό του Ryan σε κάθε στάδιο ανάρρωσης και θεραπείας. Ο Ryan έχει ακόμα μακρύ δρόμο ανάρρωσης, αλλά ήδη είναι ορατή η πρόοδος.

8

Σήμερα ο Ryan χαμογελάει, γελάει και κινείται μόνος του. «Αν λάβουμε υπόψιν όλα όσα έχει περάσει, είναι ένας απίστευτο και ευτυχισμένο παιδί,» δήλωσε η Priscilla.

9

«Πριν από ένα χρόνο προσπαθούσαμε να τον ταΐσουμε μέσα από ένα σωληνάκι. Πέθαινε. Τώρα μεγάλωσε και πήρε βάρος. Τα μαλλιά του πύκνωσαν και λάμπουν. Η επιδερμίδα του δεν είναι πλέον χλωμή, αλλά είναι σκουρόχρωμη, αντιπροσωπευτική της Ρομά καταγωγής του. Τα χείλη του είναι γεμάτα και είναι πιο υγιής.»

10

«Ευγνωμονώ το Θεό που έσωσε αυτό το παιδί. Ευγνωμονώ το Θεό που απάντησε στις προσευχές μου.»

11

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας