Χωρίς κατηγορία

Κτηνωδία: Την Εξευτέλισαν και την Μαστίγωσαν σε δημόσιο Χώρο. Μόλις Μάθετε τον Λόγο θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

32
Γονατισμένη στο έδαφος, με το πρόσωπο στο πάτωμα ενώ ετοιμάζεται για την τιμωρία της, αυτή η γυναίκα είναι το πιο πρόσφατο θύμα των αυστηρών ισλαμικών κανόνων της Ινδονησίας. Η 20χρονη αναγκάστηκε σε δημόσιο ξυλοδαρμό όταν την έπιασαν να στέκεται πολύ κοντά στον φίλο της στην επαρχία Banda Aceh.Γονατισμένη στο έδαφος, με το πρόσωπο στο πάτωμα ενώ ετοιμάζεται για την τιμωρία της, αυτή η γυναίκα είναι το πιο πρόσφατο θύμα των αυστηρών ισλαμικών κανόνων της Ινδονησίας. Η 20χρονη αναγκάστηκε σε δημόσιο ξυλοδαρμό όταν την έπιασαν να στέκεται πολύ κοντά στον φίλο της στην επαρχία Banda Aceh.

Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο Σαρία, τα ανύπαντρα ζευγάρια απαγορεύεται να έρχονται πολύ κοντά.

33

34

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Αφού την κατηγόρησαν ότι παραβίασε τους κανόνες, την πήγαν σε μια σκηνή έξω από ένα τζαμί συνοδευόμενη από δύο γυναίκες και την ανάγκασαν να γονατίσει στο έδαφος. Στη συνέχεια την τιμώρησαν χτυπώντας την στην πλάτη με ένα ξύλο.

35

Οι άγριες εικόνες κυκλοφόρησαν μια εβδομάδα με την τον δημόσιο ξυλοδαρμό μιας ακόμη νεαρής γυναίκας μπροστά σε ένα πλήθος κόσμου που γιουχάριζε για την ίδια κατηγορία. Η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν είναι γνωστά, φώναζε από τον πόνο αφού την χτύπησαν 23 φορές με την κατηγορία ότι στεκόταν πολύ κοντά σε έναν άντρα.

36

Το Banda Aceh είναι η μόνη επαρχία της Ινδονησίας που επιβάλλει τον νόμο της Σαρίας και οι άνθρωποι τιμωρούνται για διάφορες κατηγορίες, όπως ο τζόγος, η κατανάλωση αλκοόλ και το ομοφυλοφιλικό σeξ. Εκείνη τη μέρα, η κοπέλα ήταν ένα από τα 13 άτομα – ηλικίας 21-30 – που μαστιγώθηκαν στο τζαμί.

Συνολικά 6 ζευγάρια κρίθηκαν ένοχα ότι είχαν παραβιάσει τον ισλαμικό νόμο ο οποίος απαγορεύει στους ανύπαντρους να έρχονται κοντά – απαγορεύονται τα αγγίγματα, οι αγκαλιές και τα φιλιά.

37

Ένας άντρας ξυλοκοπήθηκε επειδή πέρασε χρόνο με ένα μέλος του αντίθετου φύλου σε ιδιωτική τοποθεσία, αφού θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε μοιχεία.

38

Μια από τους κατηγορούμενους, μια 22χρονη έγκυος γυναίκα, δεν μαστιγώθηκε, αλλά την προειδοποίησαν ότι η τιμωρία θα επιβληθεί όταν θα γεννήσει.

39

Μια ακόμη νεαρή γυναίκα, η Nur Elita, δέχτηκε 5 μαστιγώματα στην πλάτη στα τέλη του περασμένου έτους και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο λόγος για το μαστίγωμα ήταν επειδή ήρθε πολύ κοντά με έναν συμφοιτητή της – ο οποίος επίσης μαστιγώθηκε.

40

Τι άποψη έχετε πάνω στο θέμα;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας