Χωρίς κατηγορία

Μητέρα 16χρονης δημοσιεύει την Τραγική Κατάληξη της Κόρης της μετά από Χρήση Ναρκωτικών. Τα λόγια της θα σας Συγκλονίσουν!

a
Η Kerry Robinson, μητέρα μιας έφηβης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τα άτομα νεαρής ηλικίας, όταν εξαιτίας της χρήσης δημοφιλούς ναρκωτικού η 16χρονη κόρη της έπεσε σε κώμα.

Η κόρη της Kerry, η Leah πήρε ένα χάπι έκσταση σε ένα πάρτυ κατά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Κατέληξε σε νοσοκομ…


Η Kerry Robinson, μητέρα μιας έφηβης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τα άτομα νεαρής ηλικίας, όταν εξαιτίας της χρήσης δημοφιλούς ναρκωτικού η 16χρονη κόρη της έπεσε σε κώμα.

Η κόρη της Kerry, η Leah πήρε ένα χάπι έκσταση σε ένα πάρτυ κατά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Κατέληξε σε νοσοκομείο σε κατάσταση κώματος.

Στις 26 Δεκεμβρίου, η συγκλονισμένη μητέρα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία της κόρης της σε μια προσπάθεια να αποτρέψει άλλους εφήβους να δοκιμάσουν χάπι έκσταση.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

1

«Αυτό προκαλεί η έκσταση. Μη κάνετε χρήση σας παρακαλώ.» γράφει η Kerry.

Η δημοσίευση της Kerry γρήγορα έγινε viral και δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

Μία χρήστης έγραψε: «Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει μάθημα προς όσους σκέφτονται να δοκιμάσουν χάπια έκσταση.»

Οι γιατροί προειδοποιούν το ευρύ κοινό για τη χρήση των χαπιών έκσταση, ότι είναι άγνωστα τα ακριβή συστατικά τους και κατά συνέπεια η θεραπεία που απαιτείται, γίνεται κατά προσέγγιση.

2

Οι γιατροί λένε ότι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες, που θα χρειαστεί ακόμα και νοσηλεία σε νοσοκομείο και σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν και θάνατο.

Σύμφωνα με τη Mirror, η υγεία της έφηβης έχει βελτιωθεί και έχει πάρει εξιτήριο για το σπίτι της.

Η Kerry δήλωσε ότι δύο ακόμα παιδιά της περιοχής κατέληξαν σε νοσοκομείο, όταν πήραν χάπι έκστασης από την ίδια παρτίδα με την κόρη της. Η αστυνομία κάνει έρευνα για τα περιστατικά.

Credit: Davidwolfe

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας