Χωρίς κατηγορία

Μοιάζει με ένα Χαριτωμένο Παιδάκι. Η Αλήθεια που Κρύβεται όμως πίσω από αυτό το Αθώο Χαμόγελο είναι άκρως Σοκαριστική…

Η Maria Audete είναι ένα από τα θετά παιδιά της Dora. Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1981, και τώρα είναι 35 ετών. Αλλά δε θα το πιστεύατε αν τη βλέπατε! 

Στην πραγματικότητα, η Maria Audete μοιάζει με μωρό. Δυστυχώς, η Maria πάσχει από υποθυρεοειδισμό, που είναι μια διαταραχή κατά την οποία ο θυρεοειδής αδένας δεν παράγει επαρκή ποσότητα συγκεκριμέ…


Η Maria Audete είναι ένα από τα θετά παιδιά της Dora. Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1981, και τώρα είναι 35 ετών. Αλλά δε θα το πιστεύατε αν τη βλέπατε! 

1

Στην πραγματικότητα, η Maria Audete μοιάζει με μωρό. Δυστυχώς, η Maria πάσχει από υποθυρεοειδισμό, που είναι μια διαταραχή κατά την οποία ο θυρεοειδής αδένας δεν παράγει επαρκή ποσότητα συγκεκριμένων σημαντικών ορμονών.

2

Όταν ήταν 9 μηνών, αυτή η αυτοάνοση διαταραχή διατάραξε τη σωματική, πνευματική και γνωστική της ανάπτυξη. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούσε να θεραπευτεί εύκολα με την κατάλληλη θεραπεία, αλλά η φτωχή της οικογένεια, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική κάλυψη ή άλλα βασικά πράγματα για να την φροντίσει.

3

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Ευτυχώς η «μικρή Maria» περιτριγυρίζεται από μια οικογένεια που την αγαπάει. Η μητέρα της πέθανε πριν από 13 χρόνια και ο πατέρας της παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, την Dora. Η Maria εξακολουθεί να ζει μαζί τους και λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα.

4

Η Dora νιώθει την ηθική υποχρέωση να σταθεί δίπλα στη Maria, καθώς πλέον δε ζει η μητέρα της. Την θεωρεί δώρο από τον Παράδεισο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να την αποδεχτεί η κοινωνία τους, και δεν κρατούν τη Maria κρυφό μυστικό. Στην πραγματικότητα, είχαν καλά νέα όταν μαθεύτηκε η ιστορίας της ευρέως.

5

Η ιατρική σχολή στο Πανεπιστήμιο της Ceara της Βραζιλίας έμαθε για την περίπτωση της Maria και αποφάσισαν να τη βοηθήσουν, παρέχοντάς της την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, που θα της επιτρέψει τουλάχιστον να περπατήσει και να μιλήσει!

Δείτε την απίστευτη ιστορία της Maria (το βίντεο είναι στην ισπανική γλώσσα):

Credit: Hefty

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories