Χωρίς κατηγορία

Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να Τραβάμε Καζανάκι αμέσως Μετά το Κατούρημα. – 6 Σημαντικοί Λόγοι!

Όταν η φύση σας καλεί, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε; Φυσικά, όλοι πηγαίνουμε προς το μπάνιο, καθόμαστε (ή όχι εάν είσαι άντρας) και ανακουφιζόμαστε. Απλό, έτσι δεν είναι;

Αλλά όταν τελειώσετε, το επόμενο βήμα είναι πολύ σημαντικό. Πατάτε καζανάκι ή όχι; Ιδού το ερώτημα. Δείτε παρακάτω 6 καλούς λόγους γιατί καλύτερα να μην το κάνετε……


Όταν η φύση σας καλεί, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε; Φυσικά, όλοι πηγαίνουμε προς το μπάνιο, καθόμαστε (ή όχι εάν είσαι άντρας) και ανακουφιζόμαστε. Απλό, έτσι δεν είναι;

Αλλά όταν τελειώσετε, το επόμενο βήμα είναι πολύ σημαντικό. Πατάτε καζανάκι ή όχι; Ιδού το ερώτημα. Δείτε παρακάτω 6 καλούς λόγους γιατί καλύτερα να μην το κάνετε…

4

1. Κοστίζει

Το νερό κοστίζει χρήματα και οι συμβατικές τουαλέτες χρησιμοποιούν πάρα πολύ νερό κάθε φορά. Εάν παραλείψετε μερικές φορές, θα δείτε αρκετή μείωση στον λογαριασμό του νερού.

5

2. Διαταράσσει τον ύπνο σας

Εάν κοιμάστε ελαφριά, οι πιθανότητες είναι να σηκωθείτε και το βράδυ για κατούρημα. Εάν πατάτε κάθε φορά το καζανάκι, τότε θα σας ξυπνάει ακόμη περισσότερο και θα είναι πιο δύσκολο να κοιμηθείτε. Θα μπορούσε να ξυπνήσει και τους άλλους στο σπίτι και να σας κοιτάνε με στραβό μάτι το επόμενο πρωί.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

3. Είναι κακό για το περιβάλλον 

Το φρέσκο νερό είναι πολύτιμος πόρος και γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει να το διαχειριζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε και το καζανάκι ξοδεύει πάρα πολύ νερό.

6

4. Επηρεάζει την πίεση του νερού και την θερμοκρασία. 

Όλοι το έχουμε πάθει. Κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό και ξαφνικά το κρύο νερό εξαφανίζεται και το νερό γίνει καυτό. Κάποιος μόλις χρησιμοποίησε το μπάνιο και δεν ήξερε ή δεν νοιάστηκε για αυτόν που είναι στο ντους.

5. Τα ούρα συνήθως είναι πολύ καθαρά

Μπορεί να μην είναι αποστειρωμένα, αλλά είναι πολύ πιο καθαρά από το σάλιο. Το να τα αφήσετε στην λεκάνη δεν θα κάνει κάποιο κακό.

6. Το καζανάκι βοηθάει στην εξάπλωση των μικροβίων

Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν καν πως όταν πατάμε το καζανάκι στην πραγματικότητα εκτοξεύονται μικρόβια προς όλες τις κατευθύνσεις. Μπορεί να μην το βλέπετε, αλλά γίνεται.

Όταν πρέπει να το πατήσετε, να κατεβάζετε πάντα το καπάκι της τουαλέτας.

7

Εάν αυτοί οι λόγοι σας φάνηκαν πειστικοί, ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα να αρχίσετε να μην πατάτε το καζανάκι τόσο συχνά.

Εσείς το γνωρίζατε;

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας