Χωρίς κατηγορία

Οι Χορευτές ανεβαίνουν στην Σκηνή και Παίρνουν τις Θέσεις τους. Μόλις ξεκινήσει η Μουσική; Θα σας Καθηλώσουν!

Αν και αυτό το βίντεο ήταν εκτός για μερικά χρόνια, θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλοί άνθρωποι το έχουν δει!

Η ιρλανδική Riverdance είναι μία από τις πιο εκλεκτές ιρλανδικές εταιρείες χορού στον κόσμο. Ενώ όλες οι μορφές χορού είναι δύσκολες, ο ιρλανδικός χορός είναι ο πιο δύσκολος από όλους, γιατί απαιτεί απότομες κινήσεις και τίποτα λιγότερο από…


Αν και αυτό το βίντεο ήταν εκτός για μερικά χρόνια, θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλοί άνθρωποι το έχουν δει!

Η ιρλανδική Riverdance είναι μία από τις πιο εκλεκτές ιρλανδικές εταιρείες χορού στον κόσμο. Ενώ όλες οι μορφές χορού είναι δύσκολες, ο ιρλανδικός χορός είναι ο πιο δύσκολος από όλους, γιατί απαιτεί απότομες κινήσεις και τίποτα λιγότερο από την τελειότητα.

Η εκπαίδευση που απαιτείται για μια ομάδα χορευτών ώστε να συγχρονιστούν, μπορεί να πάρει χρόνια και όταν δείτε το παρακάτω βίντεο, εύκολα θα καταλάβετε γιατί.

Το βίντεο αρχίζει με τους Nicola Byrne και Alan Kenefick, που μας δείχνουν πόσο τέλειο ζευγάρι είναι. Οι κινήσεις τους είναι θεαματικές. Δείτε πόσο εντυπωσιακοί γίνονται μετά τα 1.14 λεπτά που αρχίζουν να παίζουν οι τυμπανιστές.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Ο Kenefick αναδεικνύει καθαρά το ταλέντο του σε έναν εκπληκτικό σόλο χορό. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, όταν μια άλλη ομάδα χορευτών έρχεται για να τελειώσει την αριστουργηματική παράσταση.

Ενώ 10 εκατομμύρια προβολές είναι σίγουρα εντυπωσιακό νούμερο, ωστόσο αυτό το απίστευτο βίντεο αξίζει πολύ περισσότερες. Η αφοσίωση όλων αυτών των χορευτών είναι πραγματικά ένα θαύμα! Παρακολουθήστε αυτό το συναρπαστικό βίντεο και θα καταλάβετε ακριβώς γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν αυτό τον δύσκολο χορό!

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories