Χωρίς κατηγορία

«ΟΧΙ, δεν είμαι απλά μια Νοσοκόμα..» – Το Γράμμα της Νοσηλεύτριας που Συγκλόνισε τον Πλανήτη!

Η Caitlyn Brassington είναι μια σκληρά εργαζόμενη νοσοκόμα, σώζει ζωές και φροντίζει τους άρρωστους καθημερινά. Αλλά μια μέρα έπεσε πάνω σε μια παλιά γνωστή γυρνώντας σπίτι. Η Caitlyn ήταν τόσο αναστατωμένη από την συνάντηση που έκανε την παρακάτω δημοσίευση στο Facebook:

Απλά μια νοσοκόμα. Μόλις γύρισα σπίτι από μια γεμάτη εφημερία, φορ…


Η Caitlyn Brassington είναι μια σκληρά εργαζόμενη νοσοκόμα, σώζει ζωές και φροντίζει τους άρρωστους καθημερινά. Αλλά μια μέρα έπεσε πάνω σε μια παλιά γνωστή γυρνώντας σπίτι. Η Caitlyn ήταν τόσο αναστατωμένη από την συνάντηση που έκανε την παρακάτω δημοσίευση στο Facebook:

13

Απλά μια νοσοκόμα. Μόλις γύρισα σπίτι από μια γεμάτη εφημερία, φορώντας τα ιατρικά μου ρούχα. Σήμερα σταμάτησα γυρνώντας σε ένα μαγαζί για γάλα και είδα μια παλιά γνωστή. Δεν με είχε δει με την στολή και δεν κατάλαβε ότι είμαι ‘απλά μια νοσοκόμα’. Ουάου! Στα 18 χρόνια καριέρα έχω ακούσει αυτή την φράση πολλές, πολλές φορές, αλλά σήμερα με πείραξε. Είμαι απλά μια νοσοκόμα;

Έχω βοηθήσει να έρθουν μωρά στον κόσμο, πολλά από αυτά χρειάστηκαν βοήθεια για να πάρουν την πρώτη τους ανάσα, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα.

Έχω κρατήσει τα χέρια ασθενών και έχω εξασφαλίσει την αξιοπρέπεια τους ενώ παίρνουν την τελευταία τους ανάσα, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα. Έχω συμβουλεύσει γονείς που πενθούν μετά την απώλεια ενός παιδιού, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Είμαι τα μάτια, τα αυτά και τα χέρια των ιατρικών αρχών με την δυνατότητα να κρίνω, να θεραπεύω και να διαχειρίζομαι την ασθένεια σας, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα.

Μπορώ να αφουγκραστώ κάθε πεδίο του πνεύμονα σε ένα νεογέννητο και να κρίνω σε ποιο πεδίο μπαίνει λιγότερος αέρας, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα. Μπορώ να εκπαιδεύσω ασθενείς, φροντιστές και νοσοκόμες, κι εγώ είμαι απλά μια νοσοκόμα.

Είμαι ο συνήγορος των ασθενών μου σε ένα σύστημα υγείας που δεν φροντίζει πάντα τους ασθενείς μου με τον καλύτερο τρόπο, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα.

Θα χάσω τα Χριστούγεννα, τα γενέθλια των παιδιών μου και τις παραστάσεις στο σχολείο για να έρθω να περιποιηθώ έναν αγαπημένο σου, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα. Μπορώ να πάρω αίμα και να ράψω μια πληγή, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα.

Μπορώ να διαχειριστώ την καρδιακή προσβολή σε ένα νεογέννητο, σε ένα παιδί ή σε έναν ενήλικα, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα. Μπορώ να σου πω την δόση αδρεναλίνης ή αμιωδαρόνης που χρειάζεται το παιδί σου για να επανέλθει στην ζωή με βάση το βάρος του, κι όμως είμαι απλά μια νοσοκόμα.

Έχω γνώση και εμπειρία που σώζει ζωές ανθρώπων. Αν λοιπόν είμαι απλά μια νοσοκόμα, είμαι απίστευτα περήφανη γι’αυτό.

Τα συγκινητικά λόγια της δείχνουν πραγματικά τι καταφέρνουν οι νοσοκόμες καθημερινά. Είναι κάτι παραπάνω από συμπονετικά άτομα. Κερδίζουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη – στο νοσοκομείο και στον δρόμο. Η δημοσίευση της Caitlyn μιλάει στην καρδιά πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας