Χωρίς κατηγορία

Ο Γιος της Πέθανε σ’ένα φρικτό Δυστύχημα αλλά τον Επανέφεραν στη Ζωή. Σήμερα μας Αποκαλύπτει την Μεταθανάτια Εμπειρία του!

2
Αυτή η ιστορία είναι τόσο παράξενη που θα μπορούσε να προέρχεται και από τηλεοπτική σειρά. Τον Ιουλίου το 1997, η Julie Kemp γυρνούσε σπίτι από την εκκλησία με τον άντρα της, τον Andy και τον 8χρονο για της, Landon, όταν τους συνέβη κάτι τραγικό.

Η οικογένεια βρέθηκε σε ένα φοβερό αυτοκινητιστικό…


Αυτή η ιστορία είναι τόσο παράξενη που θα μπορούσε να προέρχεται και από τηλεοπτική σειρά. Τον Ιουλίου το 1997, η Julie Kemp γυρνούσε σπίτι από την εκκλησία με τον άντρα της, τον Andy και τον 8χρονο για της, Landon, όταν τους συνέβη κάτι τραγικό.

Η οικογένεια βρέθηκε σε ένα φοβερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο άντρας της Julie πέθανε. Ο γιος της υπέκυψε στα τραύματα του, όχι μία, αλλά δύο φορές!

3

Το αυτοκίνητο τους καταστράφηκε τόσο από το δυστύχημα, που οι διασώστες δεν μπορούσαν καν να καταλάβουν αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα. Στην αρχή επικεντρώθηκαν στην Julie, αλλά τελικά παρατήρησαν ένα παιδικό παπούτσι και άρχισαν να ψάχνουν σαν τρελοί τα συντρίμμια. Όταν τελικά έφτασαν στον Landon, φαινόταν ήδη να είναι νεκρός.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

4

Οι γιατροί του νοσοκομείου στην Βόρεια Καρολίνα είπαν στην Julie ότι ο γιος της πιθανόν να μην επιζούσε. Η καρδιά του σταμάτησε δύο φορές ενώ ήταν στην κλινική, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και τις δύο φορές. Τελικά αποφάσισαν να βάλουν τον Landon σε τεχνητό κώμα.

5

Μετά από 2 εβδομάδες σε κώμα, ο Landon ξύπνησε σαν από θαύμα. Και μετά ήρθαν ακόμα καλύτερα νέα: οι γιατροί δεν βρήκαν ίχνη εγκεφαλικής βλάβης.

Αλλά η ιστορία πήρε παράξενη τροπή ότι ο Landon είπε στην μητέρα του τι είχε δει κατά την διάρκεια αυτής της σύντομης επίσκεψης του στην μετά θάνατον ζωή. Η Julie ήταν πολύ αγχωμένη γιατί έπρεπε να πει στον γιο της ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει, αλλά τελικά μάλλον δεν χρειαζόταν. “Τον είδα στον παράδεισο”, της είπε.

6

Ο Landon ισχυρίστηκε ακόμη ότι είχε δει και ένα φίλο του πατέρα του που είχε πεθάνει έναν μήνα πριν τον Andy. Περιέγραψε την σκηνή ως εξής: “Κανείς δεν είπε λέξη στον άλλο. Αλλά στεκόμασταν όλοι εκεί.”

7

Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν ο Landon κοίταξε την μητέρα του και της είπε: “Παρεμπιπτόντως, ξέχασα να σου πω ότι είδα και τα άλλα δύο παιδιά σου.”

Στην αρχή η Julie δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσε, αλλά μετά κατάλαβε τι εννοούσε. Πριν γεννηθεί ο Landon, η Julie είχε δύο αποβολές. Αλλά δεν είχε πει ποτέ τίποτα στον Landon γι’αυτό και δεν θα μπορούσε να το ξέρει.

8

Οι Kemp είναι ευλαβείς Χριστιανοί και πιστεύουν ένθερμα ότι η εμπειρία του Landon ήταν σημάδι από τον Θεό. Ο Landon ο ίδιος πιστεύει με όλη του την καρδιά ότι επέστρεψε στην ζωή για να μιλήσει και σε άλλους για τις εμπειρίες του και αυτό ακριβώς κάνει.

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας