Χωρίς κατηγορία

Ενώ περνούσαν τα Σύνορα, η Αστυνομία τους Σταμάτησε για έλεγχο. Μόλις άνοιξαν τις Βαλίτσες; Οι Αστυνομικοί έπαθαν ΣΟΚ!

82
Οι Αστυνομικοί δήλωσαν πως είναι “Το Χειρότερο Έγκλημα που έχουν Δει Ποτέ”. Η Αποτρόπαια Πράξη τους; Θ
O έλεγχος των συνόρων είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα αυτές τις μέρες. Στο παρελθόν, πολλοί έχουν προσπαθήσει να εισάγουν λαθραία διάφορα πράγματα από τα σύνορα. Αλλά τα ναρκωτικά ή τα αγαθά είναι κ…


Οι Αστυνομικοί δήλωσαν πως είναι “Το Χειρότερο Έγκλημα που έχουν Δει Ποτέ”. Η Αποτρόπαια Πράξη τους; Θ
O έλεγχος των συνόρων είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα αυτές τις μέρες. Στο παρελθόν, πολλοί έχουν προσπαθήσει να εισάγουν λαθραία διάφορα πράγματα από τα σύνορα. Αλλά τα ναρκωτικά ή τα αγαθά είναι κάτι συνηθισμένο… το να περάσουν το σώμα ενός 2χρονου παιδιού όμως δεν έχει ξανασυμβεί.

Ενώ προσπαθούσαν να περάσουν στο Μεξικό με τα πόδια, ένα ζευγάρι σταμάτησε για έλεγχο κοντά στην Tijuana στο λιμάνι San Ysidro. Ευτυχώς που τους σταμάτησαν, γιατί όπως είδαν, το σακίδιό τους είχε μέσα ένα 2χρονο κορίτσι. Τους συνέλαβαν αμέσως μόλις το μηχάνημα για τις ακτίνες στον σταθμό είδε τι περιείχε η τσάντα.

Στις 9 Αυγούστου, η Mercy Mary Becerra, 44, και ο Johnny Lewis Hartley, 39, κατηγορήθηκαν για φόνο, βασανιστήρια και επίθεση σε παιδί με πρόκληση θανάτου. Το κορίτσι, που έχει αναγνωριστεί ως ‘Angelina W.,’βρέθηκε νεκρή σε ένα σακίδιο πλάτης. Το ζευγάρι επίσης κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Την Πέμπτη, η Becerra και ο Hartley δήλωσαν αθώοι για την δολοφονία και τον βασανισμό του κοριτσιού. Τώρα, η δίκη τους είναι να γίνει στις 16 Μαρτίου στο Λος Άντζελες. Εάν βρεθούν αρκετές αποδείξεις και το ζευγάρι κριθεί ένοχο, πιθανώς να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.

Η Becerra προσπάθησε να ξεφύγει όταν τους επέστρεφαν στα σύνορα των ΗΠΑ, αλλά αμέσως συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, το 2χρονο κορίτσι είχε πνιγεί στο σπίτι της τον Αύγουστο, στο Whittier, το οποίο είναι προάστιο του Λος Άντζελες. Αυτό που προσπαθούν να καταλάβουν είναι αν ο πνιγμός της ήταν από ατύχημα ή προσχεδιασμένος. Επιβεβαίωσαν πως το κορίτσι ήταν υποσιτισμένο πριν τον πνιγμό.

Πιστεύουν επίσης πως η μητέρα του κοριτσιού είχε πέσει θύμα του ίδιου κυκλώματος κάπου ανάμεσα του Νοεμβρίου του 2012 και του Αύγουστο του 2016. Σύμφωνα με αναφορές, το κορίτσι είχε κακοποιηθεί πολύ άσχημα και τελικά πέθανε περίπου στις 9 Αυγούστου. Δεν είχε αναφερθεί η εξαφάνισή της, οπότε παραμένει μυστήριο το πού βρίσκεται τώρα η μητέρα του.

Η εγγύησή τους έχει οριστεί στα $3,2 εκατομμύρια για τον καθέναν.

Οι σκέψεις σας;

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας