Χωρίς κατηγορία

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Κάμερα καταγράφει έναν 17χρονο να Χτυπάει Αλύπητα μία 5χρονη σε Σχολικό Λεωφορείο!

attack
Ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία αφότου ένα βίντεο ασφαλείας αποκάλυψε πως χτύπησε το νεαρό κοpίτσι στο σχολικό λεωφορείο. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000 δολαρίων. Το συμβάν έλαβε χώρα στο Bamberg της νότιας Καρολίνας, ενώ οι γονείς της 5χρονης δεν ειδοποιήθηκαν από το σχολείο για το π…

Ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία αφότου ένα βίντεο ασφαλείας αποκάλυψε πως χτύπησε το νεαρό κοpίτσι στο σχολικό λεωφορείο. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000 δολαρίων. Το συμβάν έλαβε χώρα στο Bamberg της νότιας Καρολίνας, ενώ οι γονείς της 5χρονης δεν ειδοποιήθηκαν από το σχολείο για το περιστατικό, πράγμα που τους εκνεύρισε αφάνταστα.

Το κοpιτσάκι είχε ένα μεγάλο σημάδι στο πρόσωπό της όταν γύρισε στο σπίτι. Η μητέρα του σχολίασε για το σχετικό βίντεο: «Είχε πιάσει ένα άλλο κοpιτσάκι και του έλεγε πως άμα δε τη χτυπήσει, θα τη χτυπούσε αυτός.»

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Ο νεαρός άρπαξε το χέρι της άλλης μαθήτριας και άρχισε να χτυπάει τη μικρή Jasmine. Δεν είναι βέβαιο όμως αν το σημάδι προκλήθηκε από τα χτυπήματα γιατί βρίσκετε στην αριστερή πλευρά του προσώπου της, αλλά το βίντεο δείχνει ότι τα χτυπήματα που δέχτηκε έγιναν από τα δεξιά.

Προφανώς είναι φυσιολογικό για νεαρούς μαθητές να ταξιδεύουν με μεγαλύτερους μαθητές στο σχολικό λεωφορείο. Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Μιλάμε για ένα παιδί, 17 χρονών, πολύ μεγαλύτερο από την 5χρονη, με ιστορικό βίας και του επιτρέπεται να κάθεται κοντά της στο ίδιο λεοφωρείο.» Επειδή όμως ο δράστης είναι ανήλικος, προηγούμενα προβλήματα που ο ίδιος έχει εμπλακεί, δεν έχουν δημοσιευθεί. Η μητέρα συμπλήρωσε: «Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο παιδί και αν το σημάδι δεν ήταν στο πρόσωπό της, μπορεί να μη γνώριζα τίποτε απ” όλα αυτά.»

Ο νεαρός κατηγορείται για επίθεση και όπως φαίνεται θα αποβληθεί από το σχολείο. Είναι προγραμματισμένο να παρεβρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 26 Σεπτεμβρίου, όπου περισσότερα θα γίνουν γνωστά για το συμβάν και για το μέλλον του νεαρού.

Credits: Yixes!

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας