Χωρίς κατηγορία

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Πα-ΤΕΡΑΣ έριξε την Τετράχρονη Κόρη του από τον Γκρεμό επειδή του Φάνηκαν Πολλά τα έξοδα Ανατροφής της

Έχουν περάσει περίπου 16 χρόνια έχουν περάσει που η τετράχρονη Lauren Sarene Key σπρώχτηκε από γκρεμό ύψους 36 μέτρων βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, ο πατέρας της Cameron Brown καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση χωρίς αναστολή. 

Τον Νοέμβριο του 2000, ο Brown πήρε τη κόρη του στο τουριστικό αξιοθέατο Inspiration Point στη περιοχή Ranchos Palos Verdes…


Έχουν περάσει περίπου 16 χρόνια έχουν περάσει που η τετράχρονη Lauren Sarene Key σπρώχτηκε από γκρεμό ύψους 36 μέτρων βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, ο πατέρας της Cameron Brown καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση χωρίς αναστολή. 

Τον Νοέμβριο του 2000, ο Brown πήρε τη κόρη του στο τουριστικό αξιοθέατο Inspiration Point στη περιοχή Ranchos Palos Verdes της Καλιφόρνια, ένα ταξίδι από το οποίο δε θα επέστρεφε ποτέ.

Ο Brown και η μητέρα του κοριτσιού Sarah Key-Marer είχαν μια σύντομη σχέση όταν η Key-Marer έμεινε έγκυος. Ο Brown προσπάθησε να την πείσει να τερματίσει την εγκυμοσύνη της και δοκίμασε ακόμα και να απελαθεί στη Μ. Βρετανία, αλλά η μητέρα του παιδιού κράτησε το μωρό και παρέμεινε στις ΗΠΑ.

Ο Brown αρχικά δεν είχε σχέσεις με την κόρη του. Επιδίωξε να πάρει την επιμέλεια της κόρης του, όταν έμαθε ότι θα μείωνε τα έξοδα της ανατροφής του.

Η Key-Marer δήλωσε ότι οι διαμάχες για την επιμέλεια έκανε δυστυχισμένο το παιδί.

«Την παρακολουθούσαμε να μαραζώνει τους τελευταίους μήνες της ζωής της. Το χαμόγελό της χανόταν κάθε φορά που μαλώναμε. Το χαρούμενο κοριτσάκι που όλοι γνωρίζαμε χανόταν σιγά σιγά.»

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

1

Στη δίκη, ένας μάρτυρας κατέθεσε ότι θα ήταν «καλό να απαλλαγεί από τη Lauren» για να μη πληρώνει κάθε μήνα 1.000 δολάρια έξοδα ανατροφής.

Ο αδερφός της μητέρας, ο Josh Marer, θυμάται ότι έπαιζε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με το κοριτσάκι μια μέρα πριν σκοτωθεί. Αναστατώθηκε και πέταξε κομμάτια του παιχνιδιού, πριν τρέξει στο δωμάτιο της μαμάς κλαίγοντας.

«Νομίζω ότι αύριο θα πεθάνω,» είπε στον θείο της.

Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε στην αστυνομία ότι όσο βρίσκονταν στο Inspiration Point, η κόρη του έτρεξε μπροστά του, σκόνταψε και έπεσε από το γκρεμό.

Ένας ειδικός της αστυνομίας έδειξε ότι ένα παιδί στην ηλικία της κόρης του δε θα μπορούσε να τρέξει τόσο γρήγορα και δε θα έπεφτε στο σημείο που έπεσε, και ότι το πιο πιθανό είναι ότι την έσπρωξε ο ίδιος.

Πριν από κάποια χρόνια, ο Brown συνελήφθη όταν δύο δίκες τον έκριναν ένοχο, αλλά δε μπορούσε να κριθεί για ανθρωποκτονία ή δολοφονία. Τον Μάιο, καταδικάστηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Έξω από το δικαστήριο, η σύζυγος του Brown, η Patricia Brown, ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος της Key ήταν ένα ατύχημα και ότι ο σύζυγός της αγαπούσε το κοριτσάκι, όσο κανείς άλλος. Η Patricia ελπίζει ότι ο σύζυγός της αποφυλακιστεί, παρά την ισόβια ποινή του.

Credit: AmericaNow

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories