Χωρίς κατηγορία

Συγκλονίζει η Μητέρα που η Κόρη της έπεσε Θύμα bullying: “Δεν Μετανιώνω για όσα έκανα σε αυτούς που Πείραξαν το Παιδί μου”

82
Μια μητέρα επιτέθηκε σε δύο έφηβες οι οποίες είχαν κάνει bullying στην κόρη της και κρίθηκε ένοχη για κακοποίηση την Τρίτη, αλλά υπερασπίστηκε τις πράξεις της και επέμεινε ότι δεν είναι αλήτισσα.

Ο 33χρονη Joanne Higgs σύμφωνα με αναφορές κυνήγησε, έσπρωξε και χτύπησε την 13χρονη Lilly Hulse και …


Μια μητέρα επιτέθηκε σε δύο έφηβες οι οποίες είχαν κάνει bullying στην κόρη της και κρίθηκε ένοχη για κακοποίηση την Τρίτη, αλλά υπερασπίστηκε τις πράξεις της και επέμεινε ότι δεν είναι αλήτισσα.

Ο 33χρονη Joanne Higgs σύμφωνα με αναφορές κυνήγησε, έσπρωξε και χτύπησε την 13χρονη Lilly Hulse και την 15χρονη Dominique Nash όταν ανακάλυψε ότι η Hulse ασκούσε bullying στην κόρη της, Demi Knox, μαζί με άλλους μαθητές. Κάποιοι μαθητές φέρονται να έριξαν αβγά στο σπίτι της Higgs.

83

Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

84

“Αυτά τα παιδιά με πείραζαν στον δρόμο, κάθονταν έξω από το σπίτι μου. Φώναζαν άσχημα πράγματα σε μένα και την κόρη μου”, είπε η Higgs στο Manchester Evening News. “Είχα προσπαθήσει να βρω λύση με το σχολείο και κάποιους από τους γονείς, αλλά μάταια. Ήθελα απλά να σταματήσουν να κακοποιούν την κόρη μου Είχε ήδη περάσει αρκετά.”

“Είχα προσπαθήσει να καλέσω την αστυνομία και να τους το πω”, πρόσθεσε.

Η επίθεση της Higgs συνέβη μετά από λογομαχία ανάμεσα στις έφηβες και την Demi στην παιδική χαρά. Η Higgs είπε ότι γνωρίζει ότι δεν ήταν σωστό που κακοποίησε τις κοπέλες, αλλά ήθελε απλά να σταματήσει να βασανίζεται η κόρη της.

“Ξέρω ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά δεν είμαι αλήτισσα”, είπε. “Έδρασα με βάση αυτό που ένιωθα εκείνη την στιγμή. Δεν νομίζω ότι είμαι το θύμα – η κόρη μου είναι το θύμα όλου αυτού. Είναι εφιάλτης για εκείνη.” Σύμφωνα με την Higgs, το bullying ήταν τόσο σκληρό που αναγκάστηκε να πάρει την Demi από το σχολείο.

Η Higgs πήρε ποινή 15 εβδομάδων με αναστολή για την κακοποίηση των εφήβων και της ζητήθηκε να αποζημιώσει τα θύματα. “Θέλω να το αφήσω όλο αυτό πίσω μου”, είπε η Higgs. “Το μόνο που θέλω είναι ηρεμία για την κόρη και την οικογένεια μου. Η Demi δεν έχει περάσει ευτυχισμένα χρόνια στο σχολείο.”

Το Middleton Technology School, το σχολείο στο οποίο πήγαιναν η Demi, η Hulse και η Nash, έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Higgs ότι το προσωπικό δεν επενέβη όσο μπορούσε.

“Ελπίζω η κυρία Higgs να μην προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη των πράξεων της κατηγορώντας το σχολείο”, είπε η Allison Crompton, καθηγήτρια του σχολείου. “Διαψεύδω κατηγορηματικά τα σχόλια της κυρίας Higgs.Σαν ενήλικη, η κυρία Higgs έκανε τις δικές της επιλογές σχετικά με την φρικτή συμπεριφορά της. Το σχολείο απογοητεύτηκε και αηδίασε με την κακοποίηση αυτή των μαθητών του από ένα ενήλικο άτομο.”

Οι σκέψεις σας;

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας