Χωρίς κατηγορία

Την άρπαξε από το Λαιμό και την Χτυπούσε μέχρι να Λιποθυμήσει. Όταν ξύπνησε και είδε ΤΙ της είχε Κάνει, άρχισε να Ουρλιάζει!

Προσοχή: Το άρθρο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές. 

Η Michele Messer είναι μία 30χρονη γυναίκα από το το Μyrtle Beach της Νότιας Καρολίνας. Όταν ζήτησε από το αγόρι της να μιλήσουν για την σχέση τους, δεν είχε ιδέα πώς θα αντιδρούσε.

Ήταν με τον Chris Campbell για περίπου 8 μήνες, αλλά όπως του εξήγησε εκείνο το απόγε…


Προσοχή: Το άρθρο περιέχει εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές. 

Η Michele Messer είναι μία 30χρονη γυναίκα από το το Μyrtle Beach της Νότιας Καρολίνας. Όταν ζήτησε από το αγόρι της να μιλήσουν για την σχέση τους, δεν είχε ιδέα πώς θα αντιδρούσε.

Ήταν με τον Chris Campbell για περίπου 8 μήνες, αλλά όπως του εξήγησε εκείνο το απόγευμα, τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως ήλπιζε και είχε αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους. Αυτό όμως τον έκανε να εξοργιστεί.

13

«Με έσπρωξε προς τον τοίχο… το πρόσωπό του ήταν ακριβώς μπροστά από το δικό μου και άρχισε να ουρλιάζει,’ θυμάται η Michele. Φοβήθηκε για τη ζωή της και του είπε πως θα φωνάξει την αστυνομία.

Τότε, άρχισε να την απειλεί και της είπε: ‘Αν καλέσεις την αστυνομία, θα σε καταστρέψω!’ και έφυγε από το διαμέρισμα.

14

Εβδομάδες μετά, η Michele έτυχε να συναντήσει τον Chris σε ένα τοπικό εστιατόριο. Της είπε να πάνε στο αμάξι να μιλήσουν. Εκείνη συμφώνησε και έκατσε στην θέση του συνοδηγού. Αλλά ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να κάνουν μία αθώα συζήτηση.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

‘Μόλις έκλεισα την πόρτα την κλείδωσε και έγινε πολύ βίαιος. Άρχισε να με χτυπάει παντού.’

Προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό της όσο πιο καλά μπορούσε, αλλά ο Chris ήταν πιο δυνατός. Τότε ήρθε η φρικιαστική στιγμή που η Michelle ποτέ δεν θα ξεχάσει. ‘Ανέβηκε πάνω μου και ένιωσα τα δόντια του να δαγκώνουν τη μύτη μου.’

15

Ο έντονος πόνος και η απώλεια αίματος την σόκαραν και για λίγο λιποθύμησε. Όταν συνήλθε ήταν μπερδεμένη και τον ρώτησε τι είχε συμβεί. Εκείνος απάντησε με ήρεμη φωνή: ‘Σου έκοψα τη μύτη.’

Αρχικά δεν τον πίστεψε. Μόλις όμως έπιασε το πρόσωπό της, παρατήρησε πως δεν έλεγε ψέματα. Υπήρχε παντού αίμα. Πριν το καταλάβει η Michele, ο Chris είχε αρχίσει να την πνίγει. Κάπως βρήκε τη δύναμη όμως να ανοίξει την πόρτα και έπεσε στο χώμα. Ευτυχώς, ένας περαστικός που τους είδε κάλεσε την αστυνομία.

Μετά θυμάται να ξυπνάει στο νοσοκομείο. Είχε χάσει πολύ αίμα αλλά το πραγματικό σοκ ήταν όταν κοίταξε τον καθρέφτη.

16

Όταν ο Dr. Andrew Ordon από την τηλεοπτική σειρά «The Doctors» έμαθε την ιστορία της Michele, συμφώνησε να κάνει την επέμβαση για την ανοικοδόμηση της μύτης της. Αυτό θα γινόταν μέσα σε ένα διάστημα αρκετών επεμβάσεων και εβδομάδων. Η πολύπλοκη διαδικασία περιελάμβανε και τη χρήση δέρματος από το μέτωπό της.

17

Όταν η επέμβαση ολοκληρώθηκε, η Michele εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ. Μου έδωσαν πίσω τη μύτη μου. Νιώθω όμορφη ξανά. Είναι ωραίο να περπατάς στον δρόμο και να μην τρομάζεις κανέναν.’

18

Ο Chris Campbell κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου. Στην απολογία του δήλωσε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή 15 χρόνων φυλάκισης. Επίσης, δήλωσε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για μία άλλη υπόθεση και τελικά κατέληξε με ποινή 20 χρόνων.

Δείτε την Michele να λέει την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ευτυχώς, άφησε πίσω αυτή την εποχή και παρά τα ψυχολογικά τραύματα, είναι ευγνώμον για όσους τη βοήθησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αναρρώσει . ‘Μου άλλαξαν τη ζωή και τώρα πια νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου.’

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας