Χωρίς κατηγορία

Το National Geographic έβαλε για 1η φορά μία Τρανσέξουαλ στο Εξώφυλλό του, σοκάροντας τον Πλανήτη. Και είναι μόνο 9 Χρονών..

52
To National Geographic γράφει ιστορία με το εξώφυλλο του Ιανουαρίου του 2017 στο οποίο θα εμφανίζεται ένα τρανσeξουαλ άτομο. Ολόκληρη η έκδοση θα είναι αφιερωμένη στις συνεχόμενες συζητήσεις γύρω από το φύλο αυτό και την κατανόησή του αλλά και για το πώς οι τωρινές αντιλήψεις μας επηρεάζουν τις καθη…

To National Geographic γράφει ιστορία με το εξώφυλλο του Ιανουαρίου του 2017 στο οποίο θα εμφανίζεται ένα τρανσeξουαλ άτομο. Ολόκληρη η έκδοση θα είναι αφιερωμένη στις συνεχόμενες συζητήσεις γύρω από το φύλο αυτό και την κατανόησή του αλλά και για το πώς οι τωρινές αντιλήψεις μας επηρεάζουν τις καθημερινές εμπειρίες μας, θετικά αλλά και αρνητικά.

“Θέλαμε να δούμε πώς είναι οι παραδοσιακοί ρόλοι των φύλων σε όλο τον κόσμο, αλλά και να ρίξουμε μια ματιά στο φάσμα φύλο του φύλου. Υπάρχει μεγάλη κάλυψη για τα διάσημα τρανσέξουαλ άτομα, αλλά καθόλου για τους πραγματικούς ανθρώπους και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά σε σχολικές τάξεις ή χώρους εργασίας”, είπε η εκδότρια Susan Goldberg.

Αυτό είναι το κορίτσι του εξωφύλλου.

Η 9χρονη Avery Jackson επιλέχθηκε να μπει στο εξώφυλλο της συνδρομητικής έκδοσης και δήλωσε: “Το καλύτερο πράγμα του να είμαι κορίτσι είναι ότι τώρα δεν χρειάζεται να προσποιούμαι ότι είμαι αγόρι”.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

53

Στα 7 της η Avery μοιράστηκε στο διαδίκτυο την ιστορία της μετάβασης της. Τα ροζ μαλλιά της είναι τέλεια!

54

Η προεπισκόπηση του τεύχους αποκαλύπτει τα θέματα τα οποία συμπεριλαμβάνει.

Ένα άρθρο λέγεται “Με ποιον τρόπο μπορεί τα σημερινά παιχνίδια να βλάπτουν τον εγκέφαλο της κόρης σας” και αναφέρεται στο ολοένα και αυξανόμενο πρόβλημα με τα παιχνίδια που προωθούνται στα παιδιά μας, ειδικά στα κορίτσια, και ενισχύουν τους παρωχημένους ρόλους των φύλων.

55

Το εξώφυλλο της ειδικής έκδοσης είναι εξίσου δυνατό. Δείχνει άτομα από όλο το φάσμα των φύλων, όχι απλά “θηλυκά” και “αρσενικά”.

56

Εσείς τι γνώμη έχετε που το National Geographic αφιερώνει ένα ολόκληρο τεύχος σε αυτό το πολύπλοκο ζήτημα;

Credit: diply.net

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας