Χωρίς κατηγορία

Το Χέρι της ήταν γεμάτο Εγκαύματα και οι Γιατροί δεν ήξεραν τι να Κάνουν. Μόλις δείτε ΠΩΣ την Θεράπευσαν, θα Ανατριχιάσετε!

Η Maria Ines Candido da Silva, 36, δούλευε σαν σερβιτόρα σε μία πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας που λεγόταν Russas. Μία μέρα έγινε μία ξαφνική έκρηξη στον χώρο εργασίας της. Μία φιάλη αερίου ανατινάχτηκε, ρίχνοντάς την στο πάτωμα. Γρήγορα ήρθε η πυροσβεστική και εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Ένιωθε ετοιμόρροπη και άρρωστη αλλά το …


Η Maria Ines Candido da Silva, 36, δούλευε σαν σερβιτόρα σε μία πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας που λεγόταν Russas. Μία μέρα έγινε μία ξαφνική έκρηξη στον χώρο εργασίας της. Μία φιάλη αερίου ανατινάχτηκε, ρίχνοντάς την στο πάτωμα. Γρήγορα ήρθε η πυροσβεστική και εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

43

Ένιωθε ετοιμόρροπη και άρρωστη αλλά το χειρότερο ήταν πως είχε σοβαρά εγκαύματα στα χέρια, τον λαιμό και το πρόσωπό της. Ο πόνος χειροτέρευε όσο περνούσαν οι μέρες και εκείνη φοβόταν πως θα έμενε παραμορφωμένη για το υπόλοιπο της ζωής της. Το νοσοκομείο όμως είχε μια ιδέα.

44

Μία ομάδα γιατρών πρότεινε να χρησιμοποιήσουν μία εντελώς καινούργια θεραπεία που δεν είχε ακόμα δοκιμαστεί σε ανθρώπους: να βάλουν λέπια ψαριών στην καμμένη περιοχή για να βοηθήσουν στην αναδόμηση του δέρματος. Ειδικά, ήθελαν να χρησιμοποιήσουν Tilapia, τα οποία ζουν σε ποταμούς της Βραζιλίας και είναι ένα είδος που είναι πολύ ανθεκτικό σε ασθένειες.

Πίστευαν πως τα λέπια του είχαν θεραπευτικές ιδιότητες.

45

Για να το χρησιμοποιήσουν για φαρμακευτικούς σκοπούς, έπρεπε να το καθαρίσουν και να κόψουν το δέρμα του σε φέτες. Μετά – και αυτό είναι το πιο τρελό κομμάτι – θα έπρεπε να το παγώσουν για ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, πριν να είναι έτοιμο να το βάλουν πάνω σε έγκαυμα για συνολικά 10 μέρες.

46

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Από τότε, 50 ακόμα άνθρωποι έχουν συμφωνήσει να κάνουν αυτή την θεραπεία. Ενώ οι εργαστηριακές μελέτες είχαν πολύ καλά αποτελέσματα, οι μελέτες μεγαλύτερης κλίμακας δεν έχουν δείξει ακόμα αν όντως δουλεύει αυτή η μέθοδος.

47

Η Maria είχε πολύ σοβαρά εγκαύματα και τα λέπια του ψαριού κάλυψαν αρκετά μεγάλο μέρος του σώματός της. Παρόλο που είχε τραυματιστεί πολύ άσχημα, ήταν το τέλειο πειραματόζωο για τη νέα αυτή θεραπεία.

48

Είπε πως ένιωσε σαν χαρακτήρας από ταινία επιστημονικής φαντασίας όταν είδε τον εαυτό της καλυμμένο με λέπια!

Μετά από 3 εβδομάδες, η ιατρική ομάδα αποφάσισε πως ήταν καιρός να αφαιρέσουν τους επιδέσμους. Είχε έρθει ο καιρός να δουν τι αποτέλεσμα είχε η θεραπεία.

50

20 μέρες μετά, η θεραπεία αυτή είχε επιδιορθώσει εντελώς το δέρμα της, το οποίο ήταν μαλακό και ενυδατωμένο. Ήταν πολύ ανακουφισμένη που είχαν πάει όλα καλά. Ήταν ένα πραγματικό θαύμα!

51

Από τότε κάνει ομιλίες για την θεραπεία αυτή, υποστηρίζοντας την όσο πιο πολύ μπορεί. ‘Λάτρεψα την θεραπεία αυτή και θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον περνάει κάτι παρόμοιο με μένα.’

52

Είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός φύσης και ‘εναλλακτικής’ ιατρικής. Η θεραπεία αυτή είναι και πολύ πιο φθηνή από τις συνηθισμένες θεραπείας.

Δείτε στο βίντεο γιατί τα λέπια του Tilapia έχουν τόσο καλά αποτελέσματα:

Πλέον, η Maria δεν χρειάζεται να κρύβει τις ουλές της. Πέρασε μία πολύ δύσκολη εμπειρία αλλά χάρη στην εκπληκτική αυτή θεραπεία, δεν θα έχει το αντίκτυπο που τόσο φοβόταν.

Ας ελπίσουμε οι επιστήμονες να συνεχίσουν να πειραματίζονται και να βρίσκουν νέες θεραπείες!

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories