Χωρίς κατηγορία

11 Τολμηροί τύποι Παίρνουν Τηλέφωνο στα Νούμερα που Βρήκαν σε Δημόσιες Τουαλέτες και μας αποκαλύπτουν ΤΙ τους Απάντησαν!

36
Ξέρουμε τι σκέφτεστε: Γιατί να καλέσει κανείς τον αριθμό που βρήκε σε μια τουαλέτα;

Ίσως επειδή η περιέργεια μας οδηγεί στις καλύτερες περιπέτειες. Στο Reddit τέθηκε το ερώτημα: “Άνθρωποι που έχετε καλέσει τους αριθμούς που είναι γραμμένοι σε τουαλέτες, ποια είναι η ιστορία σας;”.

Οι απαντ…


Ξέρουμε τι σκέφτεστε: Γιατί να καλέσει κανείς τον αριθμό που βρήκε σε μια τουαλέτα;

Ίσως επειδή η περιέργεια μας οδηγεί στις καλύτερες περιπέτειες. Στο Reddit τέθηκε το ερώτημα: “Άνθρωποι που έχετε καλέσει τους αριθμούς που είναι γραμμένοι σε τουαλέτες, ποια είναι η ιστορία σας;”.

23

Οι απαντήσεις αποκάλυψαν πολλά. Κάποιοι από τους αριθμούς δεν ήταν γραμμένοι σε τουαλέτες, αλλά σε κάποιους από μας αρέσει να ζούμε απερίσκεπτα.

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

“Ήμουν στην στάση και είδα το εξής: “Αν έχεις πολλά προβλήματα, πάρε αυτόν τον αριθμό”. Πήρα γιατί έπρεπε να περιμένω 30 λεπτά το λεωφορείο. Ήταν μια μικρή εταιρία ταξί. Του είπα να έρθει να με πάρει. Με γλίτωσε από 25 λεπτά αναμονής, ήταν καλός τύπος και του έδωσα και καλό φιλοδώρημα.”

“Βρήκα μια επαγγελματική κάρτα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο με το εξής μήνυμα, “Αν δεν καλέσεις, δεν θα μάθεις ποτέ” και έναν αριθμό. Αφού είχα χρόνο στην κάρτα πήρα τηλέφωνο, και τώρα ξέρω. Ήταν μια αίρεση αυτοβοήθειας η οποία προσπαθούσε να συγκεντρώσει ανθρώπους για τα σεμινάρια της στο New Mexico με την υπόσχεση ότι θα έβρισκαν μια νέα πνευματική οικογένεια. Όχι, ευχαριστώ, το τελευταίο που θέλω είναι κι άλλη οικογένεια.”

“Δεν ήταν σε τουαλέτα, αλλά κάποιος είχε γράψει κάποτε τον αριθμό ενός φίλου σε ένα παγκάκι στην τάξη. Ένα κορίτσι τον πήρε τηλέφωνο, μίλησαν και άρχισαν να βγαίνουν. Τελικά ένας τύπος που ήθελε την κοπέλα χτύπησε τον φίλο μου – κι έτσι έχασε την πρώτη του κοπέλα.”

24

“Κάλεσα τον αριθμό που ήταν γραμμένος σε μια τουαλέτα στο κολέγιο μου και έλεγε “Δωρεάν π**α”. Νόμιζα ότι θα ήταν η αστυνομία ή κάτι χαζό, αλλά ήθελα να μάθω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Τελικά ήταν μια εταιρία μάρκετινγκ.”

“Όταν ήμουν 11, πήραμε μαζί με μια φίλη μου τον αριθμό που ήταν γραμμένος σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο μαζί με την λέξη σeξ. Ήταν η φωνή μιας γυναίκας ηχογραφημένη. Θυμάμαι μόνο την αρχή, αλλά την ακούω να λέει καθαρά: “Θες να περάσεις καλά; Ναι;” και μετά γυναικεία γέλια.

Κλείσαμε όταν μας ζήτησε πιστωτική για να συνεχίσει η κλήση. Νομίζω ότι είχαμε τρομοκρατηθεί ότι με κάποιο τρόπο θα χρεώνονταν οι πιστωτικές των γονιών μας. Λογική παιδιών. Ήμασταν και οι δύο στρέιτ κοπέλες. Αλλά παίρναμε συνέχεια αυτόν τον αριθμό. Αυτό ήταν σοβαρά το πιο επικίνδυνο πράγμα που είχα κάνει μέχρι τότε. Και δυστυχώς για πολύ καιρό αργότερα..”

“Πήρα έναν αριθμό, τελικά ήταν το Domino’s… σκέφτηκα, γιατί όχι; Πήρα πίτσα και γύρισα σπίτι.”

25

“Δεν πήρα, αλλά με πήραν πολλές φορές. Όταν ήμουν στην εφηβεία, κάποιοι φίλοι μου ήταν σε έναν σχολικό διαγωνισμό εναντίον εκατοντάδων σχολείων από όλη την χώρα. Γίνεται κάθε χρόνο και τραβάει πολλή προσοχή σε εθνικό επίπεδο. Οι φίλοι που έκαναν τους έξυπνους και εκτύπωσαν τον αριθμό και το όνομα μου με την φράση “πάρε για καυτό σeξ” σε ένα χαρτί.

Μέσα σε μια μέρα έλαβα πάνω από 50 κλήσεις και μηνύματα. Οι έφηβοι νομίζουν ότι είναι έξυπνοι.Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο αριθμός μου βγήκε και στις ειδήσεις. Προς το τέλος της εκδήλωσης θα έπαιρναν συνέντευξη από έναν μαθητή. Ένας εξυπνάκιας φίλος μου αποφάσισε να γράψει το όνομα, τον αριθμό και την φράση “πάρε με” σε ένα χαρτί και στεκόταν στο πλάνο σε όλη την συνέντευξη.”

“Μια φορά ήμουν πολύ μαστουρωμένος με έναν φίλο και πήραμε τον αριθμό που ήταν γραμμένος με σπρέι σε έναν κάδο με το όνομα Yolanda. Θέλαμε να της πούμε ότι κάποιος είχε γράψει το όνομα της και τον αριθμό της σε ένα κάδο. Απάντησε μια γυναίκα με βαριά ισπανική προφορά και άρχισε να μας φωνάζει, γιατί ήταν ο κάδος της. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πήρα έτσι έναν αριθμό. Δεν ήξερα καν ότι θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιον ένας κάδος.”

“Ένας αριθμός από το μπάνιο του σχολείου. Από πάνω έλεγε “Δωρεάν π***ς”. Πήγα να γράψω μήνυμα και τελικά κατάλαβα ότι ήταν ο αριθμός μου. Τα παιδιά στο λύκειο είναι κακά.”

26

“Δεν ήταν γραμμένος σε τουαλέτα, αλλά χαραγμένος σε ένα ξύλο στο δάσος. Η αδερφή μου πήρε και παρίστανε την πράκτορα δάσους (όχι και πολύ καλό όνομα). Είπε στην κοπέλα ότι ο κράτος την κατηγορούσε για καταστροφή περιουσίας κι εκείνη άρχισε να κλαίει. Η αδερφή μου γέλασε και έκλεισε το τηλέφωνο.”

“Δεν πήρα εγώ, αλλά μία από τις κολλητές μου στο κολέγιο. Ήταν πρωτοετής και κάποιος είχε γράψει έναν αριθμό στις γυναικείες τουαλέτες του κοιτώνα μας. Μισομεθυσμένες, την πιέσαμε να στείλει μήνυμα και προς έκπληξη μας έλαβε απάντηση. Ήταν ένας άλλος φοιτητής. Τελικά κατέληξαν να μιλάνε για κάμποσο καιρό και γνωρίστηκαν έναν μήνα αργότερα. Βγαίνουν εδώ και 5 χρόνια.”

Credit: the-daily.buzz

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας