Χωρίς κατηγορία

15χρονη Φλέρταρε με έναν άγνωστο που γνώρισε στο facebook. Η φριχτή συνέχεια θα σας κάνει να βλέπετε εφιάλτες..

Μία 15χρονη νεαρή, η Kayleigh Haywood, πήρε ένα μήνυμα από μία άγνωστη επαφή με το επώνυμο Luke ‘Fun Times’ Harlow στον λογαριασμός της στο Facebook. Παραξενεύτηκε από την επαφή αυτή και άρχισε να μιλάει μαζί του στο διαδίκτυο.

Ο Luke την φλέρταρε μέσα από τα μηνύματα λέγοντας πόσο όμορφη είναι και δείχνοντας την συμπάθειά του μέσα από λέξεις π…


Μία 15χρονη νεαρή, η Kayleigh Haywood, πήρε ένα μήνυμα από μία άγνωστη επαφή με το επώνυμο Luke ‘Fun Times’ Harlow στον λογαριασμός της στο Facebook. Παραξενεύτηκε από την επαφή αυτή και άρχισε να μιλάει μαζί του στο διαδίκτυο.

Ο Luke την φλέρταρε μέσα από τα μηνύματα λέγοντας πόσο όμορφη είναι και δείχνοντας την συμπάθειά του μέσα από λέξεις που τελικά την έριξαν. Εκείνη νόμιζε πως ήταν ερωτευμένη.

Ωστόσο, την βίασαν βάναυσα και την σκότωσαν 15 μέρες αργότερα δύο άγνωστοι που δεν είχε ξαναδεί – μία τραγική ιστορία αγάπης που προκλήθηκε από ‘διαδικτυακό ψάρεμα.’ Οι γονείς της έφτιαξαν ένα βίντεο για να πουν την ιστορία της και για να προειδοποιήσουν άλλους για τους κινδύνους που υπάρχουν όταν γνωρίζεις αγνώστους στα social media.

Δείτε το παρακάτω:

Ο δράστης, Luke Harlow, της έστελνε διάφορα στοργικά μηνύματα στο Facebook για να την πείσει πως την αγαπάει. Τελικά, την έπεισε να πάει από το διαμέρισμά του στο Ibstock του Leicestershire.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Εκεί, ο Luke την μέθυσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Την μετέφερε στο σπίτι του γείτονά του, όπου τους περίμενε ο Stephen Beadman. Εκείνος ήταν κηπουρός που δούλευε σε μία φάρμα εκεί κοντά – την βίασε και εκείνος, πριν την σκοτώσουν και την θάψουν στα χωράφια που ήταν εκεί κοντά.

Η έρευνα έδειξε πως η μικρή Kayleigh προσπάθησε να αμυνθεί με ένα τούβλο όπως και με τα νύχια της, αλλά δεν τα κατάφερε.

1

2

Ο Luke ήταν λάτρης ταινιών τρόμου και οι άρρωστες φαντασιώσεις του αποδείχτηκαν τελικά ο χειρότερος εφιάλτης της. Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης ενώ ο Stephan Beadman σε 35 χρόνια.

Οι γονείς της Kayleigh δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το πόσο άδικα χάθηκε η κόρη τους και κάθε μέρα τους κοστίζει η απουσία της.

3

Αναπαύσου εν ειρήνη, Kayleigh. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας για να τους προειδοποιήσετε για τους κινδύνους των μέσων κοινωνικών δικτύων.

Credit: relayhero.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories