Χωρίς κατηγορία

4 Αγόρια Βασάνιζαν μία Ηλικιωμένη μέχρι που Ξέσπασε σε Κλάματα. Αυτό που Συνέβη στη συνέχεια έχει Συγκλονίσει το Διαδίκτυο!

Η ιστορία της Karen Klein είναι πραγματικά σοκαριστική. Ήταν 68 χρονών όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες. Εκείνη την εποχή δούλευε σε μία περιοχή της Νέας Υόρκης, αρχικά σαν οδηγός λεωφορείου και μετά σαν ελεγκτής.

Μία μέρα, ενώ ήταν στο λεωφορείο, μία ομάδα μαθητών κατέγραψε ένα βίντεο ενώ την ενοχλούσαν και την προσέβαλαν. Εκείνη προσ…


Η ιστορία της Karen Klein είναι πραγματικά σοκαριστική. Ήταν 68 χρονών όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες. Εκείνη την εποχή δούλευε σε μία περιοχή της Νέας Υόρκης, αρχικά σαν οδηγός λεωφορείου και μετά σαν ελεγκτής.

43

Μία μέρα, ενώ ήταν στο λεωφορείο, μία ομάδα μαθητών κατέγραψε ένα βίντεο ενώ την ενοχλούσαν και την προσέβαλαν. Εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί αλλά τα μοχθηρά λόγια τους την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στο βίντεο, τα αγόρια σχολιάζουν την εμφάνισή της, λέγοντας πως οι συγγενείς της μάλλον αυτοκτόνησαν για να μην χρειάζεται να περνάνε χρόνο μαζί της. Το τραγικό όμως ήταν πως ο γιος της είχε όντως αυτοκτονήσει πριν 10 χρόνια.

44

Δάκρυα άρχισαν να κυλάνε στο πρόσωπό της και λύγισε. Αυτό όμως δεν σταμάτησε τους μαθητές, οι οποίοι συνέχισαν την επίθεση.

45

Για να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, ένα από τα αγόρια ανέβασε με περηφάνια το βίντεο στο Facebook.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Προσοχή: Το βίντεο είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό:

Αλλά τότε συνέβη κάτι απίστευτο: το βίντεο διαδόθηκε πολύ γρήγορα και ανέβηκε και στο YouTube. Η αντίδραση του κόσμου όμως δεν είναι αυτή που τα παιδιά περίμεναν: σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι είχαν αρχίσει να εξοργίζονται από τον τρόπο που φέρθηκαν στην Karen.

47

Ένα από αυτά τα παιδιά ήταν ο Max Sidorov, που ζούσε στο Τορόντο εκείνη την περίοδο. Είχε βιώσει και αυτός παρόμοιο bullying σαν παιδί και θέλησε να βοηθήσει την Karen. Ξεκίνησε μία καμπάνια στο Indiegogo γράφοντας: ‘Ας της δώσουμε κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσει: τις καλύτερες διακοπές της ζωής της!’

Αρχικά ο στόχος ήταν τα 5,000 δολάρια. Αλλά τελικά το ποσό που μαζεύτηκε ήταν πέρα από κάθε προσδοκία!

48

Πάνω από 32,000 άνθρωποι από 84 χώρες έκαναν δωρεές και αμέτρητοι διάσημοι εξέφρασαν την συμπάθειά τους. Τελικά, μάζεψαν το εκπληκτικό ποσό των 700,000 δολαρίων!

Η Karen Klein δεν περίμενε ποτέ τέτοια υποστήριξη και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Χρησιμοποιώντας 100,000 από αυτά, ξεκίνησε το ίδρυμα Karen Klein ενάντια στο bullying και τα υπόλοιπα τα φύλαξε για την σύνταξή της.

49

Το Bullying δεν θα πρέπει να είναι αποδεκτό από κανέναν και σε καμία περίπτωση. Τελικά η γυναίκα αυτή πήρε αυτό που της άξιζε: μία ήρεμη και ειρηνική ζωή. 

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories