Χωρίς κατηγορία

Δείτε ΠΩΣ θα ήταν πραγματικά ο Μάικλ Τζάκσον αν δεν είχε κάνει ποτέ καμία πλαστική επέμβαση! Άλλος άνθρωπος…

Παρόλο που το αρνιόταν μέχρι την ημέρα που πέθανε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Michael Jackson είχε υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του. Το παιδικό αστέρι άλλαξε εντελώς την επιδερμίδα του, καθώς και ολόκληρη τη δομή του προσώπου του.

Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι ο λευκός που βλέπαμε τελευταία…


Παρόλο που το αρνιόταν μέχρι την ημέρα που πέθανε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Michael Jackson είχε υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του. Το παιδικό αστέρι άλλαξε εντελώς την επιδερμίδα του, καθώς και ολόκληρη τη δομή του προσώπου του.

Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι ο λευκός που βλέπαμε τελευταία, ήταν το ίδιο μαύρο παιδί που είχε κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, νωρίτερα στην καριέρα του.

1

Το αστέρι είχε υποβληθεί σε διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις που περιλάμβαναν εμφυτεύματα στα μάγουλα, λεύκανση του δέρματος, αναδιάρθρωση στο πηγούνι, botox, πλήρωση και αύξηση των χειλιών. Έδειχνε επίσης να έχει κάνει πολλαπλές επεμβάσεις στη μύτη του, οι οποίες γίνονταν πολύ πιο έντονες με την πάροδο του χρόνου, σε σημείο που οι αεραγωγοί του μπλοκαρίστηκαν.

2

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις του Jackson, οφείλονταν σε μια βαθύτερη αιτία από την καθαρή ματαιοδοξία. Ο αστέρας υπέστη παιδική κακοποίηση σε νεαρή ηλικία και φάνηκε να μάχεται με τον απίστευτο πλούτο και τη δημοτικότητά του από το ξεκίνημα. Φαινόταν ότι μάχονταν συνεχώς με την ταυτότητά του και τις δυσμορφικές διαταραχές του, πράγμα που τον οδήγησε στην παράξενη εικόνα του. Ωστόσο, μια προσομοίωση του προσώπου του με το πώς θα έμοιαζε χωρίς τις χειρουργικές επεμβάσεις, παρουσιάστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ και είναι αρκετά συγκλονιστική.

3

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Η αδερφή του Τζάκσον La Toya, περιγράφει πως ο Jackson ήταν αρχικά πολύ νευρικός για την πρώτη του ρινοπλαστική.

Η Miss Jackson, 58 ετών, δήλωσε: «Ήθελε να φτιάξει τη μύτη του… έλεγε: «Τι λες; Τι λες; Του είπα αν αυτό θέλεις, αν θα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, καν’ το».

Με ρώτησε: «Μπορείς να φτιάξεις τη μύτη σου για να δω πώς θα φαίνεται και να μάθω αν πονάει;»

Αφού έμεινε ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της La Toya, ο Michael αποφάσισε να προχωρήσει και να κάνει την εγχείρηση το 1979. Και αυτή η εγχείρηση, ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής.

4

Παρά τη δραστική αλλαγή της εμφάνισής του, ο Jackson αρνιόταν διαρκώς ότι είχε κάνει οποιαδήποτε εγχείρηση στη μύτη του. Σε μια συνέντευξή του είπε: «Δεν έχω κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό μου, μόνο στη μύτη μου. Με βοηθά στο να αναπνέω καλύτερα, ώστε να μπορώ να πιάνω υψηλότερες νότες. Σας λέω την αλήθεια, δεν έκανα τίποτα στο πρόσωπό μου».

Ωστόσο, η Dr. Eda Gorbis, ειδικός στη σωματική δυσμορφική διαταραχή, πιστεύει ότι ο Jackson θα μπορούσε να έχει κάνει έως και 100 επεμβάσεις και παρουσίαζε χαρακτηριστικά της ασθένειας όπου οι πάσχοντες έχουν μια παραμορφωμένη άποψη της εμφάνισής τους.

5

Το πιο συγκλονιστικό μέρος του ντοκιμαντέρ, ήταν όταν αποκάλυψαν το πώς πιστεύουν ότι θα έμοιαζε αν δεν είχε πειράξει καθόλου το πρόσωπό του. Ο Jackson θα ήταν ένας ελκυστικός, ευτυχισμένος μαύρος άνθρωπος με ένα ζεστό μεγάλο χαμόγελο!

6

Credit: Viralthread

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories