Χωρίς κατηγορία

Έβγαλε τη μπλούζα του γιου της και είδε την πλάτη του γεμάτη τρομακτικά σημάδια. Σοκαρισμένη δε μπορούσε να πιστέψει ότι..

Μας λένε ότι θα προσέχουν τα παιδιά μας με αγάπη και ευσυνειδησία στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο. Γι’αυτό είναι πολύ άσχημο, όταν ανακαλύπτουμε ότι εμπιστευτήκαμε τους λάθος ανθρώπους.

Όταν η Jannica Holmberg από την Σουηδία πήγε να πάρει τον γιο της, ο οποίος είναι ενάμισι έτους, από τον παιδικό ένα απόγευμα, όλα έδειχναν φυσιολογικ…


Μας λένε ότι θα προσέχουν τα παιδιά μας με αγάπη και ευσυνειδησία στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο. Γι’αυτό είναι πολύ άσχημο, όταν ανακαλύπτουμε ότι εμπιστευτήκαμε τους λάθος ανθρώπους.

23

Όταν η Jannica Holmberg από την Σουηδία πήγε να πάρει τον γιο της, ο οποίος είναι ενάμισι έτους, από τον παιδικό ένα απόγευμα, όλα έδειχναν φυσιολογικά. Οι νηπιαγωγοί την χαιρέτησαν ως συνήθως και κανείς δεν ανέφερε τίποτα ασυνήθιστο.

24

Πήρε τον γιο της και βγαίνοντας, συνάντησε άλλους 3 υπαλλήλους με τους οποίους μίλησε. Κι εκείνοι συμπεριφέρθηκαν ως συνήθως. Το βράδυ, ήρθε η ώρα να τον κάνει μπάνιο. Αλλά όταν έβγαλε το πουλόβερ του, παρατήρησε κάτι ανησυχητικό. Αρχικά, δεν μπορούσε να του βγάλει το πουλόβερ – ήταν σαν να είχε κολλήσει. Ξεκόλλησε προσεκτικά το ύφασμα από το δέρμα του και μετά πάγωσε από τρόμο.

25

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Η πλάτη του γιου της ήταν γεμάτη κόκκινες δαγκωματιές. Ήταν βαθιές και άσχημες, οι μισές μάλιστα αιμορραγούσαν. Οι σοκαρισμένοι tτου γονείς μέτρησαν 15 δαγκωματιές στην πλάτη του γιου τους.

26

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος τους τραυματιζόταν στον παιδικό. Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε πέσει με τα μούτρα και είχε σπάσει 2 δόντια τόσο πολύ, που του τα αφαίρεσαν. Αυτή την φορά, προφανώς του είχε επιτεθεί και τον είχε δαγκώσει ένα άλλο παιδί. Η Jannica ήταν εκτός εαυτού. Η επίθεση πρέπει να είχε διαρκέσει αρκετή ώρα.

Γιατί δεν το είχε παρατηρήσει κανείς; Σίγουρα θα φώναζε και θα έκλαιγε – γιατί κανείς δεν το είχε παρατηρήσει και ψάξει; Η Jannica και ο σύντροφος της δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν και πώς να κινηθούν κατά των εργαζόμενων στον παιδικό σταθμό.

27

Καημένο αγοράκι. Ελπίζουμε όλοι όσοι ευθύνονται γι’αυτό να τιμωρηθούν γρήγορα.

Credit: hefty.co

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories