Χωρίς κατηγορία

Gotham city stage club στη Λεωφόρο Κηφισίας, Μαρούσι

gotham city stage club μπουζούκια μαρούσι
To Gotham city stage club, είναι ένα μαγαζί ύμνος στην διασκέδαση για τα Βόρεια Προάστια, και βρίσκεται  στο Μαρούσι. Έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και έχει αποτελέσει το αγαπημένο στέκι της Κηφισίας, με τα μουσικά σχήματα που το πλαισιώνουν να είναι πάντα πολύ προσεγμένα και να αποτελούν τις πιο …


To Gotham city stage club, είναι ένα μαγαζί ύμνος στην διασκέδαση για τα Βόρεια Προάστια, και βρίσκεται  στο Μαρούσι. Έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και έχει αποτελέσει το αγαπημένο στέκι της Κηφισίας, με τα μουσικά σχήματα που το πλαισιώνουν να είναι πάντα πολύ προσεγμένα και να αποτελούν τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρσι τον χειμώνα, η διασκέδαση απογειώθηκε, με τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή, να κρατάει το μουσικό τιμόνι του μαγαζιού, και τον πάντα ανατρεπτικό Νίνο να είναι στο πλευρό του. Για την νέα χειμερινή σεζόν, του 2016-2017, το Gotham, επιστρατεύει μία άκρως νεανική ομάδα, με leader τον Κώστα Καραφώτη, και τέσσερις εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες, την Ελένη Χατζίδου, την Χριστίνα Κολέτσα, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Χριστίνα Μηλιού.

Ο κύριος στόχος του Gotham city stage club, είναι να φτάνει το κέφι στο ζενίθ του, και την διάθεση του κόσμου στα ύψη. Πήρε την θέση του θρυλικού Guzel, και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, ενθουσιάζοντας όλη την πόλη που το έθεσε πολύ ψηλά στην λίστα με τα καλύτερα μαγαζιά που εκπροσωπούν το live clubbing. Ο  Κώστας Καραφώτης, ο οποίος θα βρίσκεται και στην πρωταγωνίστρια γραμμή αυτού του υπέροχου μουσικού σχήματος, μας συστήθηκε πρώτη φορά, το 2004 με την συμμετοχή του στο Fame Story 2, όπου κέρδισε το κοινό με την απίστευτη φωνή αλλά και το χαμηλό προφίλ που κρατάει σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Το πρόγραμμα του, προσελκύει όλα τα βλέμματα, αφού καλύπτει μεγάλη γκάμα γούστων και προτιμήσεων, με το λαϊκό ύφος πάντα να υπερτερεί φυσικά. Έτσι, την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, έρχεται στην σκηνή του Gotham stage club, να πάρει τα ηνία ενός εξαιρετικού μουσικού σχήματος, και να βάλει ως στόχο του, να φτάσει την διασκέδαση στο ζενίθ της.

Μαζί του θα βρίσκονται  τέσσερις εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες, όπου έχουν ως κοινό τους άξονα, πέρα φυσικά από το εξαιρετικά φλογερό ταπεραμέντο, προέρχονται από τα πιο δημοφιλή talent shows.  Η Ελένη Χατζίδου μαζί με την Χριστίνα Κολέτσα, προέρχονται από το Fame story, και έχουν και οι δύο στο μουσικό τους DNA, έντονα το λαϊκό ύφος που αγαπούν ιδιαίτερα να ερμηνεύουν. Το κομμάτι της πρώτης  ‘Χειρότερα’, προκαλεί ακόμα τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δεδομένα, ενώ η δεύτερη έχει στο ενεργητικό της μια σχεδόν δεκαετή  πορεία στον χώρο, καθώς έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της χώρας μας. Αυτό το εξαιρετικό σχήμα έρχονται να συμπληρώσουν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Μηλιου, που έχουν κερδίσει όλες τις εντυπώσεις με τις εκρηκτικές τους παρουσίες. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, με τον Κώστα Καραφώτη στο μουσικό τιμόνι, και μια ομάδα από νεανικές, φρέσκες παρουσίες, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στο stage, το Gotham, θα γίνει το απόλυτο hotspot της χειμερινής περιόδου.

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories