Η Φωτογραφία αυτής της Μητέρας που Θηλάζει το Μωρό της έχει Συγκλονίσει το Διαδίκτυο. Ο Λόγος; Προσέξτε το Πόδι της... - Fanpage

Η Φωτογραφία αυτής της Μητέρας που Θηλάζει το Μωρό της έχει Συγκλονίσει το Διαδίκτυο. Ο Λόγος; Προσέξτε το Πόδι της…

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει μητέρα να θηλάζει το μωρό της μετά από ατύχημα με μοτοσυκλέτα.

Στο βίντεο φαίνεται μια μοτοσυκλέτα σφηνωμένη κάτω από ένα αυτοκίνητο και μια γυναίκα να κάθεται στο έδαφος δίπλα της. Η γυναίκα κρατάει ένα μωρό και το θηλάζει, παρ’όλο που το πόδι της έχει τραυματιστεί άσχημα.

Ο αστράγαλος τη μητέρας δείχνει να είναι γυρισμένος προς την λάθος κατεύθυνση και είναι καλυμμένος με αίμα. Αντί να επικεντρωθεί στον τραυματισμό της, συνεχίζει να ταΐζει το μωρό της και φροντίζει να είναι εντάξει. Το ατύχημα συνέβη στην Βραζιλία.

Παρ’όλο που το βίντεο φαίνεται παράξενο, πολλοί σχολίασαν θετικά την μητέρα που αδιαφορεί για τον τραυματισμό της και φροντίζει το μωρό της.

1

«Δεδομένων των συνθηκών, έκανε αυτό που ήξερε ότι θα ανακούφιζε το μωρό της. Στη μέση ενός τροχαίου, πιθανόν να είχε πάθει μερικό σοκ και να μην το συνειδητοποιούσε ή να μην την ένοιαζε τι σκέφτονταν οι άλλοι. Τουλάχιστον είναι και οι δύο ζωντανοί», έγραψε κάποιος.

«Αυτή η μητέρα πρέπει να θεωρείται ηρωίδα υπό αυτές τις συνθήκες και όσοι δεν την σέβονται αρκετά για να την βοηθήσουν, θα έπρεπε τουλάχιστον να της προσφέρουν μια κουβέρτα. Ντροπή τους. Δεν θα έπρεπε να την μειώνουν που ταΐζει και παρηγορεί το παιδί της. Είναι μια τρυφερή και συμπονετική μητέρα. Της βγάζω το καπέλο και εύχομαι εκείνη και το μωρό της, καθώς και τα άλλα θύματα, να είναι καλά», σχολίασε κάποιος άλλος.

2

«Προφανώς ήθελε απλά να την δουν, διαφορετικά γιατί να μην καλυφθεί με ένα πανί. Δεν με πειράζουν οι γυναίκες που θηλάζουν δημοσίως, αλλά πρέπει να έχει λίγο σεβασμό», είπε τρίτος.

Credit: Americanow

Αφήστε το σχόλιο σας: