Χωρίς κατηγορία

«Κάποιοι με θέλουν νεκρό…» – Η σοκαριστική επιστολή του Μάικλ Τζάκσον λίγο πριν τον θάνατό του που ανατρέπει τα δεδομένα!

Ο βασιλιάς της Ποπ, Michael Jackson, ο οποίος κυβέρνησε την μουσική βιομηχανία το ’90 θα είναι για πάντα στις καρδιές μας για τις εκπληκτικές χορευτικές του κινήσεις και την μεγάλη του καριέρα. Όσο πιο επιτυχημένος ήταν στην αρχή της καριέρας του, τόσο μεγαλύτερο αντίκτυπο είχε αυτό στην προσωπική του ζωή.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης ήταν γνωστός για…


Ο βασιλιάς της Ποπ, Michael Jackson, ο οποίος κυβέρνησε την μουσική βιομηχανία το ’90 θα είναι για πάντα στις καρδιές μας για τις εκπληκτικές χορευτικές του κινήσεις και την μεγάλη του καριέρα. Όσο πιο επιτυχημένος ήταν στην αρχή της καριέρας του, τόσο μεγαλύτερο αντίκτυπο είχε αυτό στην προσωπική του ζωή.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης ήταν γνωστός για τις φιλίες του και ένας πολύ στενός του φίλος, ο Michael Jacobshagen από την Γερμανία, δημοσίευσε μία σειρά γραμμάτων γραμμένα από τον ίδιο τον Michael Jackson.

Μέσα από αυτά τα γράμματα, το αστέρι της ποπ δείχνει έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό. Τα γράμματα δείχνουν το πόσο φοβισμένος ήταν λίγο πριν το τέλος της ζωής του και το πως είχε προβλέψει εβδομάδες πριν τον θάνατό του πως ερχόταν το τέλος του.

Ο Jacobshagen, ένας επιχειρηματίας από την Γερμανία, ήταν κολλητός του για πάνω από 20 χρόνια και ήταν δίπλα του όταν πέθανε.

#1 Ο Michael ήξερε πως θα πέθαινε σύντομα.

3

Ο Michael Jackson είχε εξομολογηθεί στον φίλο του πως θα πέθαινε σύντομα. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Η οικογένειά του ακόμα πιστεύει πως ο θάνατός του δεν ήταν όπως τον παρουσιάζουν.

#2 Αυτός ο φίλος του ήταν ένα παιδί που θαύμαζε τον καλλιτέχνη από μικρός και τώρα είχε γίνει επιχειρηματίας στην Γερμανία.

4

#3 Ο επιχειρηματίας από την Γερμανία αποκάλυψε πως ο MJ του έγραφε συχνά γράμματα…

5

Μία φορά που ο καλλιτέχνης ήταν στο Λας Βέγκας και ετοιμαζόταν για το επόμενο σόου του στο Λονδίνο, παρακάλεσε τον μικρό του φίλο να πάει από την Γερμανία και να τον συναντήσει.

#4 Αλλά γιατί ο αστέρας να καλέσει ένα παιδί να είναι μαζί του;

6

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Εάν τα λόγια του Jacobshagen είναι αληθινά, αποκαλύπτουν πως ο Michael Jackson φοβόταν για το τι θα συνέβαινε στην ζωή του και ήθελε τον Jacobshagen να είναι μαζί του.

#5 13 γράμματα που έδειχναν τον λόγο!

7

Αφού ο θαυμαστής του από την Γερμανία πήγε να τον βρει, ο MJ του έδωσε 13 γράμματα. Ο Jackson φοβόταν πως κάποιος ήθελε να τον σκοτώσει και πίστευε πως θα δολοφονούνταν σύντομα.

#6 Τι υπήρχε γραμμένο στα γράμματα;

8

Σε όλα έγραφε: ‘Προσπαθούν να με σκοτώσουν’ και ‘φοβάμαι για την ζωή μου’.

#7 Στην εικόνα αυτή φαίνεται ο Michael Jacobshagen.

9

Ήταν ήδη φίλος με τον τραγουδιστή για πάνω από δύο δεκαετίες πριν τον θάνατό του και η ύπαρξη αυτών των γραμμάτων αποκαλύφτηκε τώρα από τον 34χρονο πλέον επιχειρηματία. Τον Μάιο του 2017, ο Michael Jacobshagen είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σόου της Αυστραλίας και είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτών των γραμμάτων.

#8 Ο βασιλιάς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

10

Μόλις 4 εβδομάδες αφού ο MJ του έδωσε τα γράμματα, βρέθηκε νεκρός. Οι αρχικές αναφορές έλεγαν πως είχε πάθει υπερβολική δόση από ηρεμιστικά.

#9 Σε κανένα από τα γράμματά του όμως δεν ανέφερε ποιος πίστευε ότι θέλει να τον σκοτώσει.

11

Η αστυνομία και οι γιατροί λένε πως πιθανώς το είπε λόγω της μεγάλης περιοδείας που θα έκανε.

#10 Τα σοκαριστικά νέα ήρθαν μετά τον θάνατό του!

12

Ο γιατρός του Michael Jackson, Conard Murray, καταδικάστηκε με 4 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

#11 Η Paris Jackson, κόρη του Michael Jackson ακόμα πιστεύει πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε.

13

Αφού βρέθηκαν τα γράμματα που είχε ο Jacobshagen, η κόρη του Michael, Paris, ισχυρίστηκε πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε.

#12 Τώρα αναμένονται να γίνουν περαιτέρω έρευνες.

14

Έχει κανονιστεί συνέντευξη για τον Michael Jacobshagen τον επόμενο μήνα έτσι ώστε να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

15

Υπάρχουν ακόμα πιστοί θαυμαστές του Michael Jackson, παρόλο που έχουν περάσει 8 χρόνια από τον θάνατό του.

16

Το χαμόγελό του θα μείνει αξέχαστο. Σε όποιον κόσμο και να είναι, σίγουρα θα χορεύει.

#13 Στο βίντεο φαίνεται ο Michael Jacobshagen όταν ήταν ακόμα παιδί να είναι δίπλα στον Βασιλιά της Ποπ, MJ.

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories