Κέντρο Αθηνών | Ρουβάς - Πάολα

Κέντρο Αθηνών | Ρουβάς – Πάολα | goout.gr

Ένα από τα μαγαζιά που έχουν κερδίσει αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες θέσεις στην λίστα των προτιμήσεων του κόσμου, είναι το Κέντρο Αθηνών. Είναι ομολογουμένως ένα μαγαζί, καταξιωμένο στη συνείδηση των οπαδών της καλής ελληνικής μουσικής, ως μία από τις must επιλογές για να φτάσουν την διασκέδαση στα ύψη. Ένας πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης, εδραιώθηκε στην σκηνή του το 2009, και τα τελευταία χρόνια επέστρεψε εκεί, θέτοντας τις δικές του δομές στα αθηναϊκά νυχτερινά δεδομένα. Ο λόγος φυσικά, για τον μόνιμο τα τελευταία χρόνια, μουσικό leader του Κέντρου Αθηνών, Νίκο Βέρτη, έναν καλλιτέχνη, που η τεράστια επιτυχία του, συμπορεύθηκε με την ανάλογη επιτυχία του συγκεκριμένου μαγαζιού. Για αυτή την χειμερινή σεζόν, το Κέντρο Αθηνών, ακολουθώντας την κλασσική του συνταγή των καλύτερων συνδυασμών της καλλιτεχνικής σκηνής, αλλά και της ποιότητας που πάντα υπάρχει διάχυτη στον χώρο, επιστρατεύει δύο πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ανεβάζοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά. Τα μουσικά ηνία λοιπόν του μαγαζιού, αναλαμβάνουν ο νούμερο ένα Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, και η εκρηκτική Πάολα.

Το Κέντρο Αθηνών, αποτελεί έναν υπερσύγχρονο χώρο πολύ μεγάλης χωρητικότητας, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς, με στόχο την άρτια πραγμάτωση των μουσικών προγραμμάτων, αλλά και την πλήρη ικανοποίηση όλων των θαμώνων. Στεγάζεται στην πιο πολυσύχναστη και αγαπητή περιοχή της Αθήνας, και αυτή είναι φυσικά το Γκάζι, και πιο συγκεκριμένα η Πειραιώς, που είναι από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης. Για αυτή την χειμερινή σεζόν επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο, με ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της χρονιάς, και με έναν και μόνο στόχο, να δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης και αυτός να δείχνει αποκλειστικά το Κέντρο Αθηνών. Άλλωστε, όταν ‘τοποθετείς’ στην πρώτη γραμμή του μουσικού σχήματος, τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα, πώς μπορεί να γίνει κάτι λιγότερο από πανικός;

Την σκυτάλη του Κέντρου Αθηνών από τον εξαιρετικό Νίκο Βέρτη, παίρνει ο κορυφαίος showman και performer της χώρας μας, Σάκης Ρουβάς. Μετά την ολοκλήρωση των μοναδικών εμφανίσεων του στο Aκρωτήτι-Εstate, αναλαμβάνει αμέσως χρέη οικοδεσπότη σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, πραγματοποιώντας για ακόμα μια φορά εμφανίσεις που θα γράψουν ιστορία. Ο Σάκης Ρουβάς, εμφανίστηκε στα καλλιτεχνικά δρώμενα από πολύ μικρή ηλικία και έκανε πολύ αισθητό, πως είχε ένα γνήσιο star quality, και η παρουσία του, μόνο παροδική δεν θα ήταν. Στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα σταρ, θα βρίσκεται μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες της χώρας μας, και ο λόγος φυσικά για την Πάολα. Η ίδια , πιστή στο λαϊκό τραγούδι που τόσο αγαπάει, θα πάρει ως όπλα της την τεράστια εμπειρία της στις νυχτερινές πίστες, αλλά και το μοναδικό χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής της, και θα συντελέσει στην δημιουργία, ενός από τα πιο πολυσυζητημένα χειμερινά σχήματα, αυτό του Κέντρου Αθηνών.

Αφήστε το σχόλιο σας: