Σούρι, η κόρη του Τομ Κρουζ που ο πατέρας της δεν θέλει ούτε να την βλέπει. Δείτε τον λόγο και θα σοκαριστείτε! - Fanpage

Σούρι, η κόρη του Τομ Κρουζ που ο πατέρας της δεν θέλει ούτε να την βλέπει. Δείτε τον λόγο και θα σοκαριστείτε!

O Tom Cruise φέρεται να έχει πειστεί από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας ότι η κόρη του, η 10χρονη Suri Cruise, είναι δαιμονισμένη. Σύμφωνα με το Radar Online, από το 2012, όταν η Katie Holmes, μητέρα της Suri, πήρε διαζύγιο από τον Tom, εκείνος φέρεται να περνά πολύ λίγο χρόνο με την κόρη του.

Ο 53χρονος Cruise δεν έχει κυκλοφορήσει με την κόρη του από τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με το Inquistr. Τώρα ο Tom φέρεται να θέλει να αναθερμάνει τις σχέσεις του με την Suri, ώστε να μπορέσει να της κάνει εξορκισμό. Παρ’όλο που ο εκπρόσωπος του αρνείται τους ισχυρισμούς, ο πρώην επικεφαλής ασφάλειας του ηθοποιού, Gary Morehead, είπε ότι ο David Miscavige, ηγέτης της Σαϊεντολογίας, ήταν υπεύθυνος γι’αυτή την πεποίθηση του Τom Cruise.

«Ο Miscavige έπεισε τον Tom ότι η Suri έχει δαιμονιστεί από έναν κακό Thetan», είπε ο Morehead. «Επομένως, είναι εύκολο για τον Tom να απομακρυνθεί από εκείνη. Όταν φτάνει κανείς στην νοοτροπία του Tom, δεν χρειάζεται πολλά για να πειστεί. Πιστεύουν ότι η εκκλησία είναι απόλυτα σωστή και συμμορφώνονται στις απαιτήσεις της.»

Ο πρωήν Σαϊεντολόγος Jon Atack είπε στο Radar Online ότι ο Tom ίσως αισθανόταν ένοχος που εγκατέλειψε την Suri μετά το διαζύγιο, αλλά τον διέταξαν να την αποκόψει από την εκκλησία.

«Πιθανόν ο Tom να είπε ότι ανησυχούσε και τότε νομίζω ότι ίσως του είπαν να κόψει κάθε επαφή με την κόρη του», είπε ο Atack.
Στις 18 Απριλίου η Holmes οργάνωσε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να γιορτάσει τα 10α γενέθλια της Suri, αλλά ο Tom δεν εμφανίστηκε, σύμφωνα με το Inquistr.

«Η Suri ήταν δυστυχισμένη. Της πήραν τα πάντα, ακριβά ρούχα, καινούριο υπολογιστή, ακόμη και πιάνο – αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό. Το μόνο που ήθελε ήταν χρόνος με τον πατέρα της, ο οποίος δεν της έστειλε καν ένα δώρο», αναφέρει μια πηγή.

Credit: cookingpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: