ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Ένα ζευγάρι αγόρασε ένα εγκαταλελειμμένο πύργο του 1700. Δείτε τι βρήκαν στο εσωτερικό του

Η Καρίνα και ο Κρέγκ Γουότερς αγόρασαν το Chateau de Gudanes, ένα παραμυθένιο αρχοντικό στο Midi-Pyrénées, σχεδόν από… ατύχημα!

Το ζευγάρι αρχικά αναζητούσε να αγοράσει μια μικρή αγροικία στη γαλλική εξοχή. Αλλά όταν μετά από πολλές μέρες αναζήτησης δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το ιδανικό για αυτούς σπίτι και ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν…


Η Καρίνα και ο Κρέγκ Γουότερς αγόρασαν το Chateau de Gudanes, ένα παραμυθένιο αρχοντικό στο Midi-Pyrénées, σχεδόν από… ατύχημα!

Το ζευγάρι αρχικά αναζητούσε να αγοράσει μια μικρή αγροικία στη γαλλική εξοχή. Αλλά όταν μετά από πολλές μέρες αναζήτησης δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το ιδανικό για αυτούς σπίτι και ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν, για καλή τους τύχη ο ο γιος τους βρήκε αυτόν τον εγκαταλειμμένο πύργο στο διαδίκτυο. Μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και οδήγησαν σχεδόν 500 μίλια για να δουν το υποψήφιο σπίτι τους από κοντά. Όταν έφτασαν και το αντίκρισαν για πρώτη φορά, το… λάτρεψαν με τη πρώτη ματιά!

Αλλά πως μπορείς να ανακαινίσεις ένα κτίριο τόσο παλιό; Όπως και κάθε άλλος ιδιοκτήτης ενός πύργου του του 18ου αιώνα, αρχικά έπρεπε να πάρουν άδεια από τις γαλλικές αρχές.

3

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories