ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κι όμως είναι στη Θεσσαλονίκη- 10 φωτογραφίες από την παγωμένη συμπρωτεύουσα

Το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε και σήμερα κάτω από το μηδέν ενώ από απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί αναμένεται νέα πτώση θερμοκρασίας και χιονόπτωση. Σε πολλές περιοχές σήμερα οι εικόνες θύμιζαν κάποιο παγωμένο πολικό τοπίο με κρυστάλλους πάγου να κρέμονται από μπαλκόνια και οχήματα.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κ…


Το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε και σήμερα κάτω από το μηδέν ενώ από απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί αναμένεται νέα πτώση θερμοκρασίας και χιονόπτωση. Σε πολλές περιοχές σήμερα οι εικόνες θύμιζαν κάποιο παγωμένο πολικό τοπίο με κρυστάλλους πάγου να κρέμονται από μπαλκόνια και οχήματα.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς από απόψε θα ξεκινήσει χιονόπτωση, ανέφερε σήμερα από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι ο χιονιάς έρχεται μετά από πολυήμερο ολικό παγετό. Ειδικά για τους οδηγούς είπε ότι οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες, ενώ επισήμανε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα σε 24ωρη βάση για να διασφαλιστεί ότι δεν θα κλείσει κανένας δρόμος και τουλάχιστον οι βασικές οδικές αρτηρίες θα μείνουν ανοιχτές για να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας.

Για τη συνέχιση των καιρικών φαινομένων μέχρι το βράδυ της Τρίτης και τη νέα επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη και από τα δυτικά ενημερώνει τους πολίτες η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, σήμερα και αύριο προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Κεντρική και την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην Αττική θα εκδηλωθούν παροδικές χιονοπτώσεις από απόψε το βράδυ, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα βόρεια.

Επίσης θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός ενώ τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από απόψε το βράδυ στη τότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν από απόψε το βράδυ στο Αιγαίο.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα του Ιονίου, της Δυτικής και νότιας Πελοποννήσου, του Αιγαίου και πιθανόν της Κρήτης και θυελλώδεις νότιοι άνεμοι.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και θα εξασθενήσουν.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Πηγή: lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories