ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογράφος Καταγράφει τις Αντιδράσεις Απλών Νοικοκυρών όταν τις Λέει πως είναι όμορφες. Δείτε τα Εκπληκτικά Αποτελέσματα!

Ο Mehmet Genç είναι ένας Τούρκος φωτογράφος που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Το παρατσούκλι του είναι Rotasiz Seyyah, που μπορεί να μεταφραστεί ως «νομάς χωρίς προορισμό». Οι φωτογραφίες του είναι εντυπωσιακές, αλλά ένα συγκεκριμένο φωτογραφικό του project θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Ο ίδιος το αποκαλεί «Είσαι Τόσο Όμορφη» και η ιδέα είναι απλή. Ο…


Ο Mehmet Genç είναι ένας Τούρκος φωτογράφος που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Το παρατσούκλι του είναι Rotasiz Seyyah, που μπορεί να μεταφραστεί ως «νομάς χωρίς προορισμό». Οι φωτογραφίες του είναι εντυπωσιακές, αλλά ένα συγκεκριμένο φωτογραφικό του project θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Ο ίδιος το αποκαλεί «Είσαι Τόσο Όμορφη» και η ιδέα είναι απλή. Ο Genç λέει σε όσους συναντάει στα ταξίδια του ότι είναι όμορφοι και στη συνέχεια φωτογραφίζει τις αντιδράσεις τους. Και όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, αντιδρούν με τον πιο γλυκό τρόπο. 

Ο Genç πέρασε 6 χρόνια δουλεύωντας σε μια εταιρεία Πληροφορικής στην Κωνσταντινούπολη πριν παραιτηθεί και ακολουθήσει το πάθος του για την φωτογραφία. Γεννήθηκε στην πόλη Samsum της Τουρκίας, αλλά αυτόν τον καιρό αποκαλεί σπίτι του όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: Rotasiz Seyyah | Instagram | Facebook

1.

1

2.

2

3.

3

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

4.

4

5.

5

6.

6

7.

7

8.

8

9.

9

10.

10

Credit: Boredpanda.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories