ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτή είναι η πιο απαίσια τάση στα παπούτσια που επανέρχεται! Θα το φορέσεις;

Είχαμε μιλήσει για τις μπαλαρίνες, που είναι μάλλον αμφιλεγόμενη τάση στα παπούτσια. Φαίνεται όμως πως δεν είναι το μοναδικό που επιστρέφει καθώς βλέπουμε πολλά να κάνουν comeback τα οποία δεν είναι απαραίτητο ότι μας αρέσουν. Και μιλώντας γι’ αυτά που δε μας αρέσουν ας επικεντρωθούμε σε ένα στιλ πο…

Είχαμε μιλήσει για τις μπαλαρίνες, που είναι μάλλον αμφιλεγόμενη τάση στα παπούτσια. Φαίνεται όμως πως δεν είναι το μοναδικό που επιστρέφει καθώς βλέπουμε πολλά να κάνουν comeback τα οποία δεν είναι απαραίτητο ότι μας αρέσουν. Και μιλώντας γι’ αυτά που δε μας αρέσουν ας επικεντρωθούμε σε ένα στιλ που φαίνεται πως θα φορεθεί αρκετά, αλλά δεν είναι το αγαπημένο κανενός.

Οι cowboy boots ήταν στη μόδα γύρω στο 2000 και πολλοί τις φόρεσαν. Εντάξει μπορείτε να το παραδεχτείτε αν ήσασταν μία από αυτούς, δεν είναι ντροπή. Το θέμα είναι πως τώρα οι δημιουργοί τις προτείνουν και πάλι και μας λένε ότι μάλλον θα πρέπει να τις εντάξουμε και πάλι στο στιλ μας.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Pixelformula, Calvin Klein Fall 2017

Η αλήθεια βέβαια είναι πως οι cowboy boots έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά δειλά την επανεμφάνισή τους από την άνοιξη του 2015, όπου ειδικά στο Coachella, φορέθηκαν πολύ. Στη συνέχεια λοιπόν τις είδαμε και σε πασαρέλες αλλά και σε πολλές φωτογραφίες από το street style σε όλο τον κόσμο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι οι cowboy boots γίνονται και πάλι τάση.

Θα προτείναμε λοιπόν να επιλέξετε ένα ζευγάρι που δεν είναι ιδιαίτερα χοντροκομμένο και να το συνδυάσετε με φόρεμα, ή με κοντό σορτς. Το τζιν σας ταιριάζει και αυτό με τις cowboy boots σας όμως θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι η συγκεκριμένη επιλογή προσθέτει πόντους και σίγουρα δε θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο αδύνατα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας