FOOD

Γαριδοκεφτέδες

Συστατικά

440 γρ. γαρίδες μικρές προβρασμένες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες

120 γρ. παξιμάδι τριμμένο

2 κ.σ. μαγιονέζα

2 κ.γ. μουστάρδα

40 γρ. ούζο

2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο

6 ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες

2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα

1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

2 κ.γ. τζίντζερ σκόνη τριμμένο προαιρ…


Συστατικά

440 γρ. γαρίδες μικρές προβρασμένες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες

120 γρ. παξιμάδι τριμμένο

2 κ.σ. μαγιονέζα

2 κ.γ. μουστάρδα

40 γρ. ούζο

2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο

6 ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες

2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα

1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

2 κ.γ. τζίντζερ σκόνη τριμμένο προαιρετικά

2 κ.γ. γλυκάνισο προαιρετικά

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να ενσωματωθούν καλά.



Πλάθουμε ομοιόμορφα τα κεφτεδάκια.

Τα τηγανίζουμε σε ένα εκατοστό λάδι και από τις δύο πλευρές σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Tip

Συνοδεύουμε με σκορδάτη σάλτσα μαγιονέζας και σαλατούλα με αγγουράκι!

(via)

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας